Η ΓΑΣ Μελίκη είναι εδώ. Με απίστευτες ανατροπές στο τελευταίο μισό της χρονιάς και ειδικότερα στα playouts κατάφερε να παραμείνει στη κατηγορία επικρατώντας μάλιστα της ΜΕΝΤ χτη χθεσινή αναμέτρηση με 81-79.

Λίγη ώρα μετά την επίτευξη του μεγάλου στόχου ο κόουτς της ομάδας Θανάσης Τοπουζής αναφέρθηκε στις δυσκολίες της χρονιάς κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό ενώ υπογράμμισε το παρατεταμένο step up της ομάδας του. Παράλληλα, ευχαρίστησε άπαντες στο σωματείο καθώς και την οικογενειά του.

Αναλυτικά η αναρτησή του στο προσωπικό του λογιαριασμό στο Facebook:

«* Στις 17/12/2022 αυτή η ομάδα είχε μια νίκη και οκτώ ήττες στην Γ Εθνική κατηγορία. Ζήτησα από την διοίκηση στήριξη και ενίσχυση. Ήρθαν στην ομάδα ο Αντώνης Μουμογλου και ο Δημήτρης Τσανίδης. Επέστρεψε και ο Δημήτρης Ιωάννου από τις σπουδές του και η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά.

* Από τότε και μέχρι σήμερα έτρεξε ένα ρεκόρ 10-5 (μαζί με τα playouts). Παίξαμε με τον Εθνικό Κοζάνης με 0-2 εναντίον μας και το κάναμε 3-2.

Παίξαμε με την ιστορική ΜΕΝΤ με 1-1 και μειονέκτημα έδρας και το κάναμε 3-1.

* Θα μιλήσω για κάθε παίκτη ξεχωριστά εν καιρώ, όλοι τους τράβηξαν κουπί και έσπρωξαν την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Να ξέρετε ότι σε κάθε επιτυχία μιας ομάδας οι πιο σημαντικοί αθλητές είναι ο 9 ως τον 12. Αυτοί κρατάνε την προπόνηση σε υψηλά επίπεδα και έχει η ομάδα ρυθμό. Τα πλήρη στατιστικά της χρονιάς θα αναρτηθούν σύντομα.

* Να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, για την έμπρακτη στήριξη στο αγωνιστικό τμήμα. Ο ΓΑΣ δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ! Και πάντα δίπλα μας να στηρίζουν ότι και να γίνει.

* Να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο που στα δύσκολα ανταποκρίθηκε, ένα γεμάτο γήπεδο είναι πάντα ένα επιπλέον κίνητρο.

* Να ευχαριστήσω τους αθλητές μου, για την άψογη συνεργασία, την υπομονή τους μαζί μου, και την διάθεση να ακολουθήσουν τις εντολές μου. Σε κάθε ομάδα πρωταγωνιστές είναι οι αθλητές.

* Να ευχαριστήσω τους φίλους και συναδέλφους μου που ήταν υποχρεωμένοι να με ανέχονται στις μεγάλες συζητήσεις μαζί τους, για να βρίσκω λύσεις στα προβλήματα της ομάδας μου.

* Να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την τιτάνια υπομονή που κάνουν για το άθλημα που υπηρετώ».