Σε λίγη ώρα η Νίκη Αμαρουσίου υποδέχεται τον Αιολικό Μυτιλήνης για τα playouts της Γ’ Εθνικής και στόχος είναι η νίκη που θα την οδηγήσει στη πολυπόθητη παραμονή.

Στο πλαίσιο αυτό, ο τεχνικός των γηπεδούχων Θοδωρής Ασημακόπουλος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα αυτού του αγώνα και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να είναι 100% προετοιμασμένη ενώ υπογράμμισε και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αιολικό. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή στη Γ’ Εθνική, με δεδομένο ότι δεν έχει περιθώριο για ήττα με το εις βάρος του 0-2. Οι αγώνες των play-offs και των play-outs είναι παιχνίδια ειδικών συνθηκών. Οφείλουμε, λοιπόν να παρουσιαστούμε 100% προετοιμασμένοι και να παίξουμε κάθε άμυνα σαν να είναι η τελευταία. Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή και να εκμεταλλευτούμε την έδρα και την καλή ψυχολογία μας. Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά στο γήπεδό μας. Θα παίξουμε σαν να είναι το τελευταίο μας παιχνίδι.

Είναι πολύ σημαντικό ότι ο αγώνας έχει επίσης φιλανθρωπικό σκοπό. Όλα τα έσοδα του ματς θα πάνε στην οικογένεια της μικρής Άρτεμις ώστε να τη βοηθήσουμε να πάει στην Αμερική για την επέμβαση. Θέλουμε να τη βοηθήσουμε κι εμείς, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας να πραγματοποιήσει το όνειρό της που είναι να περπατήσει ξανά. Είναι πολύ σημαντικό να γεμίσει το γήπεδο για αυτόν τον λόγο».