Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου βρίσκεται από σήμερα ο Έσπερος Λαμίας, καθώς όπως τον ενημέρωσε με επίσημο έγγραφο η ΕΟΚ η ομάδα της Γέφυρας δεν θα κατέβει στο μεταξύ τους παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 21/9. Ετσι ο αγώνας θα κατοχυρωθεί με 20-0 στους Φθιώτες, ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει τόσο με τους Τιτάνες Παλαμά όσο και με τον Εθνικό που θα προκριθούν ανεύ αγώνος απέναντι σε Ελπίδα Αμπελοκήπων και Δάφνη Δαφνίου αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΜΓΣ Γέφυρας στον αγώνα Έσπερος ΓΣ Λαμίας – ΜΓΣ Γέφυρας της 21/09/2019 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Έσπερος ΓΣ Λαμίας με σκορ 20-0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων στον αγώνα ΓΣ Τιτάνες Παλαμά – ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων της 21/09/2019 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Τιτάνες Παλαμά με σκορ 20-0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΓΣ Δάφνη Δαφνίου στον αγώνα ΓΣ Δάφνη Δαφνίου – Εθνικός ΟΦΠΦ της 21/09/2019 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Εθνικός ΟΦΠΦ με σκορ 20 – 0 και  προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.