Σε νέα ημέρα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί αναμένεται να λάβει χώρα η αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ΑΟΝΣ Ο Μίλων και Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος εξαιτίας ενός κωλύματος στο γήπεδο των οικοδεσποτών, το «Κροίσος Πέρσης».

Ουσιαστικά, το ματς θα μεταφερθεί από τις 12 Οκτωβρίου κατά δέκα ημέρες νωρίτερα και θα διεξαχθεί το απόγευμα της επερχόμενης Κυριακής (2/10 – 17:00) μαζί με τα 5 παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης των ομάδων της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΟΝΣ Μίλων– ΝΕ Μεγαρίδος για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών αντί της 12/10/2022 που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί, θα διεξαχθεί στις 02/10/2022, ώρα 17.00 στο Κλειστό γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης».

Για τον ίδιο λόγο οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΑΕΠΣ Μαχητές Πειραματικό για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (4ος όμιλος) αντί ώρας 17.00 που είχαν αρχικά οριστεί, θα διεξάγονται ώρα 18.30, εκτός των τριών (3) τελευταίων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τελούνται ίδια ημέρα και ίδια ώρα.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας – ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος όμιλος) της 16/10/2022 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.30 στο κλειστό γυμναστήριο Εσπέρου».