Μετά τις μεταγραφές των Χαλκιά, Αντωνίου και τις ανανεώσεις των Τρ. Ζωιτσάκου, Δίκαρου, Παπαδημητρίου, Γούλα, Ψυχογιού, η ομάδα του Θρασύβουλου Λιάγκα έδωσε χέρια με δύο ακόμη παίχτες.

Ειδικότερα, ανανέωσε τη συνεργασία της για δεύτερη διαδοχική χρονιά με τον Στέφανο Παπαϊωάννου και απέκτησε τον Ιπποκράτη Σφακιανό , έχοντας δύο ακόμη επιλογές για τις θέσεις 3-4 και 5 σε ό,τι αφορά την περίπτωση του δεύτερου.

 

Ο Στέφανος Παπαϊωάννου είναι 30 ετών, φόργουορντ και αγωνίζεται τόσο στην περιφέρεια όσο και με πλάτη προς το καλάθι, διαθέτοντας δυναμισμό και φυσικά εμπειρία από την παρουσία του σε Β’ και Γ’ Εθνική με τους Τιτάνες Παλαμά, ΑΣ Καρδίτσας και παλαιότερα με τις Αναγέννηση, Άμφισσα και Έσπερο Λαμίας.

Ο Σφακιανός είναι 38 ετών με ύψος 1,90 και πέρυσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Καρδίτσας, στην Α1 ΕΣΚΑΘ, σημειώνοντας 184 πόντους (πρώτος σκόρερ των Ερυθρόλευκων). Πρόκειται για παίχτη με «βάθος» που διακρίνεται για τα αμυντικά του καθήκοντα. Ο σκληροτράχηλος φόργουορντ-σέντερ έχει επίσης αγωνιστεί τη σεζόν 2016-17 στον Ήφαιστο Καρδίτσας και για 18 χρόνια στον Γ.Σ. Φύλλου, αναμένοντας να προσφέρει ποιοτικά λεπτά στο ρόλο που θα του ανατεθεί στη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Στέφανο Παπαϊωάννου.

Οι διοικούντες τον σύλλογο και ο παίκτης συμφώνησαν να αποτελέσει και φέτος έναν από τους σημαντικούς κρίκους στην προσπάθεια για διάκριση της Σοφαδίτικης ομάδας.

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη κατάφερε ο Γ.Σ.Σ. ,αφού συμφώνησε με τον Ιπποκράτη Σφακιανό για την επόμενη χρονιά.

Ο Σφακιανός έχοντας αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του νομού μας , αποτελεί αξιόπιστη λύση στις θέσεις 4 και 5 και πιστεύεται ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα , στην προσπάθεια του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. τους εύχεται υγεία κι επιτυχίες για τη νέα χρονιά.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.»