Ο Βαγγέλης Βουρτζούμης έζησε τα πάντα στην καριέρα του. Εζησε πολύ μεγάλες στιγμές γεμάτες λάμψη, δόξα και επιτυχίες. Σήκωσε την Ευρωλίγκα και το Διηπειρωτικό με τον Παναθηναϊκό το 1996. Πήρε πρωταθλήματα και Κύπελλα με τον Παναθηναϊκό και τον Αρη. Σήκωσε δυο κύπελλα Σαπόρτα με τον Αρη και το Μαρούσι. Επαιξε σε πολλές ομάδες με μεγαλύτερες τον Παναθηναϊκό, τον Αρη, το Μαρούσι. Το μπάσκετ είναι το πάθος και η απόλυτη αγάπη και δεν λέει να το αφήσει με τίποτα. Επαιζε μέχρι τελευταία στον ΑΟ Σαντορίνης. Εφτασε στα 49, αλλά θα συνεχίσει να παίζει. Ο Βαγγέλης Βουρτζούμης δεν λέει να παρατήσει τα παρκέ και έτσι θα παίξει στη νέα σεζόν με τον Αρη Αμφίκλειας στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Η ανακοίνωση του Αρη Αμφίκλειας για την απόκτηση του Βαγγέλη Βουρτζούμη:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας για την προσεχή αγωνιστική χρονιά με τον Βαγγέλη Βουρτζούμη!
Ο Βαγγέλης Βουρτζούμης πραγματικός φίλος του συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια, δέχτηκε να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει η ανδρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ!
Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας ένας αθλητής με το ήθος και την προσωπικότητα του Βαγγέλη Βουρτζούμη να αγωνιστεί με την φανέλα του συλλόγου μας!
Ο Βαγγέλης Βουρτζούμης έχει κατακτήσει 3 ευρωπαικά τρόπαια,4 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Ελλάδος και παρόλο τα 49 του χρόνια είναι σε εξαιρετική αθλητική κατάσταση και το έδειξε πριν ένα χρόνο στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε να είναι πάντα δυνατός και υγιείς”!

Η τροπαιοθήκη του
Πρωταθλήματα Ελλάδος: 1989, 1990, 1991, 1998
Κύπελλα Ελλάδος: 1989, 1990, 1992, 1996
Ευρωλίγκα: 1996
Κύπελλο Σαπόρτα: 1993, 2001
Διηπειρωτικό Κύπελλο: 1996