Όπως ανήρτησε η γενική αρχή του ΓΣ Κορωπίου, χθες (2/11), ο ιστορικός πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Γαλάνης «έφυγε» από τη ζωή.

Αναλυτικά το μήνυμα της ομάδας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«• Η Οικογένεια του ΓΣ Κορωπίου Πενθεί.
• Στις 2 Νοεμβρίου του 2020, ταξίδεψε στην χώρα των Αγγέλων, ο Γιάννης Γαλάνης, ο άνθρωπος που οδήγησε ως πρόεδρος τον σύλλογο μας 14 ολόκληρα χρόνια, από το 1989 έως το 2003. 

Ως πρόεδρος καθοδήγησε τις ανδρικές και γυναικείες ομάδες (καλαθοσφαίρισης, χάντμπολ και βόλεϊ) του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου σε αμέτρητες επιτυχίες και ανόδους, ενώ ταυτόχρονα, έδινε τρομερή σημασία στις ακαδημίες των νεαρών αθλητών και αθλητριών, αγάπησε και βοήθησε όλα τα παιδιά ξεχωριστά, επιτελώντας μεγάλο κοινωνικό έργο στην πόλη του Κορωπίου.

Ειλικρινής, ηθικός, δίκαιος, οραματιστής, σωστός οικογενειάρχης και αγαπητός από όλους. Προσπαθούσε για το “καλύτερο” του συλλόγου μας αλλά και της πόλης μας αφού διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος.

“Προεδράρα”!!! Όλοι οι άνθρωποι που σε βοήθησαν και σου συμπαραστάθηκαν διοικητικά στο δύσκολο έργο σου, οι φίλαθλοι, καθώς και οι παλιοί και νέοι αθλητές που τίμησαν και συνεχίζουν να τιμούν τον Γ.Σ. Κορωπίου σε Ευχαριστούμε για ό,τι μας πρόσφερες τόσα χρόνια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Καλό ταξίδι και να προσέχεις το Σύλλογο μας, το Σύλλογο σου, από εκεί ψηλά που θα είσαι…

Εκφράζουμε την οδύνη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.
Ο ΓΣ Κορωπίου».