Σήμερα (30/09) συνεχίζεται ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας στους Άνδρες και έχουμε τη δεύτερη αγωνιστική για τη Β’ Φάση του, με τον Ιωνικό Νικαίας να υποδέχεται στο κλειστό του Χαϊδαρίου την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου.

Μετά τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον ανταγωνιστικό Άρη, ο Ιωνικός έχει πολύ καλές “βλέψεις” και αγωνίζεται κόντρα στον Κολοσσό που επίσης προέρχεται από μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Β’, παρά το γεγονός πως θα αγωνίζεται σε μία κατηγορία πιο κάτω, αυτή της Α2 Ανδρών και το σημερινό παιχνίδι αναμένεται να είναι μεγάλο ντέρμπι.

Για τους “Ροδίτες” θα απουσιάζει ο Θοδωρής Ζάρας, ενώ για την ομάδα του Στέργιου Κουφού αμφίβολος είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο νικητής του ζευγαριού αυτού θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον προημιτελικό του θεσμού τον Προμηθέα Πατρών. 

Το δεύτερο ζευγάρι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, που μετά και την αποχώρηση των Νεοσμυρνιωτών από την Basket League, φαίνεται πως δεν θα διεξαχθεί αγώνας με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να παίρνει την πρόκριση κατευθείαν για τη Γ’ Φάση, όπου εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Λάρισα και από εκεί αν καταφέρει να την περάσει, να πάει στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αυτό με αντίπαλο τον Ηρακλή

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

 Χρ. Αγγουράκης, 17.00 Ιωνικός Νίκαιας –Κολοσσός Ρόδου Μάνος-Τσώνος-Αναστόπουλος Αντ. (Ορφανός).