Η Εβίνα Σταμάτη από τον Ολυμπιακό, η Ζωή Κεχαγιά από τον Φάρο Κερατσινίου, η Αναστασία Σλούκα από τον Αθηναϊκό και η Ανθή Ταρπάγκου από τον ΠΑΟK έδωσαν το “παρών” στη συνέντευξη Τύπου του Κυπέλλου γυναικών τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μία γιορτή με τις καλύτερες ομάδες.

Η Εβίνα Σταμάτη από τον Ολυμπιακό είπε: “Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Γλυφάδας για τη φιλοξενία του ο οποίος και οργανωτικά έχει δείξει και στο παρελθόν ότι έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες για να στηθεί μία τέτοια διοργάνωση και φυσικά να συγχαρώ τις ομάδες τις αθλήτριες και τους προπονητές που προκρίθηκαν σε αυτό το Final Four. Εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό έχουμε την υποχρέωση να δίνουμε δυναμικό «παρών» σε όλες τις διοργανώσεις και να διεκδικούμε τους τίτλους. Τα νοκ άουτ παιχνίδια για μένα έχουν ιδιαίτερη χροιά και κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει τον τίτλο. Εμείς είμαστε το φαβορί και θέλουμε να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικές και θέλουμε και οι αντίπαλοί μας να είναι ανταγωνιστικοί για να προσφέρουμε θέαμα. Τo Final Four είναι γιορτή για το μπάσκετ και όπως λέει και κόουτς μας πρέπει να απολαμβάνουμε το κάθε παιχνίδι και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε και εμείς. Γιατί δεν το απολαύσουμε εμείς δεν θα το απολαύσει όλος ο κόσμος. Υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες”.

H Ζωή Κεχαγιά από τον Φάρο Κερατσινίου ανέφερε: “Καλησπέρα κι από εμένα κι ευχαριστούμε τον Δήμο Γλυφάδας για την φιλοξενία. Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα και θα δώσουμε το 100% σε μια γιορτή ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Θα είναι τα παιχνίδια ισότιμα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιες των δυνατοτήτων μας”.

Η Αναστασία Σλούκα του Αθηναϊκού τόνισε: “Καλησπέρα και ευχαριστούμε τη Γλυφάδα. Θεωρώ τιμή για κάθε σύλλογο να βρίσκεται σε ένα Final Four και χαρά για κάθε αθλήτρια να αγωνίζεται σε μια διοργάνωση. Εμείς ερχόμαστε ως το αουτσάιντερ βάσει βαθμολογίας, ωστόσο θα παλέψουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη μεριά μας. Συγχαρητήρια και στις άλλες ομάδες που προκρίθηκαν και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες. Ελπίζω να γίνουν δυνατές αναμετρήσεις, να προσφέρουν θέαμα οι ομάδες και κυλήσει ομαλά το Final Four, ώστε να αποτελέσει διαφήμιση για το γυναικείο μπάσκετ”.

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ανθή Ταρπάγκου δήλωσε: “Για εμάς είναι μεγάλη τιμή και χαρά που συμμετέχουμε στο Final Four του Κυπέλλου Γυναικών. Αρχικός στόχος μας είναι η πρόκριση στους ημιτελικούς, κάτι το οποίο πετύχαμε και τώρα είναι ο τελικός. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί ο Αθηναϊκός είναι αξιόλογος και δυνατός αντίπαλος. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% και μακάρι να τα καταφέρουμε. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, ευχαριστούμε το Δήμο Γλυφάδας και ελπίζω να γίνουν όμορφα παιχνίδια”.