Ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας Νίκος Δουβίτσας μίλησε για την πικρή γεύση που άφησε στην ομάδα του ο τελικός του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών, καθώς οι «νησιώτισσες» έχασαν από τον Ολυμπιακό με 78-69 και είδαν τις ερυθρόλευκες να σηκώνουν την κούπα. Ο τεχνικός της Νίκης έκανε αναφορά στο ματς και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και τόνισε ότι η ομάδα του φοβήθηκε τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και εκεί κρίθηκαν πολλά.

Ο Δουβίτσας επεσήμανε ότι η Νίκη το πάλεψε στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν εύστοχος, ενώ οι ψηλές της ομάδας του φορτώθηκαν με φάουλ και αυτά έπαιξαν ρόλο στην τελική έκβαση.

Αναλυτικά ο Νίκος Δουβίτσας υποστήριξε:

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο φοβηθήκαμε το παιχνίδι, χωρίς κάποιο λόγο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί, αλλά δεν είναι κακό να πιστεύεις ότι μπορεί να κερδίσεις μια καλύτερη ομάδα. Στόχος ήταν ξεκάθαρα να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καλά, στο δεύτερο, όμως, λειτουργήσαμε καλύτερα, αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν εύστοχοι. Φορτώθηκαν οι ψηλές μας με φάουλ, σφίξαμε την άμυνά μας και δημιουργήσαμε προβλήματα στον Ολυμπιακό με το ψηλό σχήμα που παίξαμε…. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και παίχτηκε ένα πολύ ωραίο μπάσκετ. Η δεύτερη θέση πάντα δίνει έξτρα κίνητρο σε όλους και για το πρωτάθλημα, αλλά και στη διοίκηση. Αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι θα υπάρχει συνέχεια στην ομάδα μας».