Τη νίκη κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου με σκορ 65-57 στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών πήρε ο Παναθηναϊκός.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καντζιλιέρης, παραδέχτηκε πως η ομάδα δεν είναι έτοιμη 100% ακόμα, ενώ η Αναστασία Σλούκα από τη μεριά της τόνισε πως καθοριστική ήταν η βοήθεια του κόσμου.

Οι δηλώσεις του  Γιώργου Καντζιλιέρη:

«Κατ’ αρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και ήταν πολύτιμη η βοήθειά του. Η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη ακόμα. Στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια, στο δεύτερο όμως δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, ενώ μας βγήκε και κούραση. Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι χάσαμε αρκετά εύκολα σουτ».

Οι δηλώσεις της Αναστασίας Σλούκα:

«Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας και καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε σε επίπεδο αποτελέσματος, καθώς οι αγώνες Κυπέλλου είναι μονοί κι αυτό που μετράει στο τέλος είναι η νίκη. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, ωστόσο δουλεύουμε για να φθάσουμε άμεσα στο σημείο που θέλουμε. Η βοήθεια του κόσμου ήταν πολύτιμη και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».