Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού «τσέκαρε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού επικράτησε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Ηλιούπολης με 81-64. Οι «πράσινες» εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και με τη βοήθεια 800 οπαδών τους έφτασαν σε μία δίκαιη νίκη-πρόκριση απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Σε δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καντζιλιέρης, ανέφερε: «Ήταν μία πρόκριση απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα. Ξεκινήσαμε νωθρά στην επίθεση και βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Ευτυχώς μετά βελτιωθήκαμε και διορθώσαμε στοιχεία στην άμυνα μας αλλά και στην επίθεση. Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου αλλά και στον κόσμο που ήταν για ακόμα μία φορά συγκλονιστικός».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση της Όλγας Αρβανίτη που επισήμανε: «Είμαστε χαρούμενες που καταφέραμε και περάσαμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και συνδυάσαμε την πρόκριση με μία καλή εμφάνιση. Αν και δυσκολευτήκαμε στην αρχή στη συνέχεια αποδώσαμε καλύτερα και φτάσαμε σε μία δίκαιη νίκη. Αφιερώνουμε την επιτυχία αυτή στη Βίκυ Κάσδαγλη».