Χθες, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει στο Κλειστό της Πυλαίας επί του ανταγωνιστικού Σπόρτιγκ με 66-54 και να πάρει πρώτος το “εισιτήριο” για τους 8 του θεσμού αυτού.

Σήμερα (11/10) συνεχίζεται η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών και τα παιχνίδια έχουν τρομερό ενδιαφέρον για τη δύσκολη συνέχεια και μάλιστα στη “μάχη” εισέρχονται και οι ομάδες από την Α1 Γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ανοίγει με το παιχνίδι στην Κρήτη ανάμεσα σε ΟΑΧ και Ελευθερία Μοσχάτου, σε μια πολύ δυνατή “μάχη” χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Μισή ώρα αργότερα, στην Καβάλα, οι Πάνθηρες υποδέχονται τον Ολυμπιακό, με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση, καθώς η δυναμικότητα που διαθέτουν οι “ερυθρόλευκες” είναι αρκετά μεγαλύτερη από τους Πάνθηρες Καβάλας.

Μισή ώρα αργότερα, ο Άρης υποδέχεται τις Εσπερίδες Καλλιθέας, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς ο Άρης δείχνει πως έχει όλα τα “φώτα” να πάει ψηλά στον θεσμό αυτόν και όχι μόνο. Την ίδια ώρα έχουμε και το ματς Ηλιούπολη με Νίκη Λευκάδας. 

Ύστερα από δεκαπέντε λεπτά, πραγματοποιείται το τζάμπολ στο παιχνίδι της Δάφνης Αγίου Δημητρίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα ματς για “γερά νεύρα” με την ομάδα των Ιωαννίνων να είναι πολύ ανεβασμένη για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Στις 14:00 έχουμε το παιχνίδι του Πρωτέα Βούλας κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι, που δεν έχει φαβορί, ενώ η αυλαία “πέφτει” με το παιχνίδι στις 19:00 ανάμεσα σε ΕΦΑΟΖ και Παναθηναϊκού, με το “τριφύλλι” να έχει δείξει δείγματα πρωταγωνιστικού ρόλου φέτος.

Δείτε το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος στις Γυναίκες:

Σάββατο 10/10

ΠΑΟΚ-Σπόρτιγκ 66-54

Κυριακή 11/10

Ζωγράφου 19.00 ΕΦΑΟΖ-Παναθηναϊκός Γιακείμη, Φραγκούλη (Παυλόπουλος)

Αλεξάνδρειο 13.00 Άρης-Εσπερίδες Καλλιθέας Ελευθεριάδης, Εκίζογλου (Ελευθεριάδης Π.)

«Γ. Γεννηματάς» 14.00 Πρωτέας Βούλας-Κρόνος Αγ. Δημητρίου Κούλης Χ., Παπαδόπουλος Χ. (Βιδάλης)

Αγ. Δημητρίου (Π) 13.45 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Κανελλόπουλος, Λαμπίρης (Ζερβούδης)

Α’ Ηλιούπολης 13.00 Ηλιούπολη-Νίκη Λευκάδας Χαϊνά, Τσάλας (Σαμαρτζή)

Κλαδισού 12.00 ΟΑΧ-Ελευθερία Μοσχάτου Καλογερόπουλος Φ., Χριστοδουλάκης (Πετράκης Ν.)

«Αλ. Δήμογλου» 12.30 Πάνθηρες Καβάλας-Ολυμπιακός Ντούρας, Ισιγώνης (Μπρίγκος)