Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε αρχικά τα εξής: “Το κύπελλο σίγουρα είναι ξεχωριστή διοργάνωση από το πρωτάθλημα, συμβαίνουν εκπλήξεις και εμείς δεν θέλαμε να είμαστε κανένα θύμα έκπληξης. Ήμασταν πολύ σοβαροί από την αρχή”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ο Παναθηναϊκός μπορεί να αγωνίζεται στην Α2 όμως ανεβαίνει και θεωρώ ότι φέτος θα στεκόταν και στην Α1. Όπως λέω πάντα το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε σαν ομάδα είναι να σεβόμαστε τον εαυτό μας, να διαχειριζόμαστε την κούραση και από εκεί και έπειτα τον αντίπαλο. Ήταν μεγάλη σε έκταση η σημερινή νίκη. Τώρα κοιτάμε τη Νίκη Λευκάδας. Είναι μια ομάδα που παίξαμε πρόσφατα εκτός έδρα στο πρωτάθλημα. Είχαμε θεωρητικά ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά ο τελικός στο κύπελλο είναι μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα πιο σοβαροί και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θεωρώ ότι θα κατακτήσουμε το κύπελλο”.

Τέλος, αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου από τις εξέδρες, λέγοντας: “Δυστυχώς δεν είχαμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας, όμως νομίζω ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από την ομοσπονδία, από όλες τις ενώσεις και τους φορείς που εμπλέκονται σε αυτό και στο τέλος θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να βλέπουμε τα γήπεδα γεμάτα και να πηγαίνουμε σε αυτά με τις οικογένειας και με τα παιδιά μας”.