Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού θα παραταχθεί τελικά χωρίς ξένες παίκτριες στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών, που θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου στα Χανιά. Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε τη προσφυγή που είχε κάνει η ομάδα, η οποία ζητούσε να της δοθεί το δικαίωμα να αποκτήσει 3 ξένες παίκτριες για να τις χρησιμοποιήσει στο Κύπελλο.

Οι πράσινες είχαν θέσει το σχετικό αίτημα αρχικά στην ΕΟΚ, η οποία το απέρριψε φυσικά και έτσι ο σύλλογος προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ.

Το αίτημα του Παναθηναϊκού δεν γινόταν να περάσει με τίποτα από την ΕΟΚ. Η Ομοσπονδία δεν μπορούσε να δώσει σχετική άδεια, καθώς κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς. Και δεν προβλεπόταν επειδή ο Παναθηναϊκός παίζει στην Α2 Γυναικών (κι εκεί απαγορεύονται οι ξένες).

Ετσι η ομάδα θα παραταχθεί απέναντι στον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ με το ελληνικό ρόστερ που έχει. Στον άλλο ημιτελικό παίζουν Δάφνη Αγίου Δημητρίου-Νίκη Λευκάδας.

Ακόμα, βέβαια κι αν το ΑΣΕΑΔ δικαίωνε τον Παναθηναϊκό, οι πράσινες δεν θα προλάβαιναν  να κλείσουν 3 καλές ξένες, καθώς η απόφαση βγήκε λίγες μόνο μέρες πριν την διοργάνωση.