Και το γυναικείο Final 4 Κυπέλλου, όπως το ανδρικό, θα διεξαχθεί φέτος επί κρητικού εδάφους.

Από το Ηράκλειο, όπου στους Άνδρες πήρε το τρόπαιο ο Ολυμπιακός, το αντίστοιχο τουρνουά των Γυναικών θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά.

Το τουρνουά θα λάβει χώρα από τις 8 μέχρι 10 Απριλίου, με τα ημιτελικά και τον τελικό του θεσμού, όπου θα συμμετέχουν ΟΑ Χανίων, Ελευθερία Μοσχάτου, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, με στόχο το τρόπαιο.

Την προσεχή Παρασκευή (18/3) στις 12:30 στα γραφεία της ΕΟΚ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του 25ου Κυπέλλου Ελλάδος των Γυναικών.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τις ετοιμασίες ενόψει Final 4, αναφέρει:

Σε… Κρητική υπόθεση εξελίσσονται τα F4 των κυπέλλων μπάσκετ 2021-22, με τα Χανιά να παίρνουν τη σκυτάλη από το Ηράκλειο για να φιλοξενήσουν τη διοργάνωση των γυναικών το τριήμερο 8-10/4.

Για μία ακόμα φορά η Πολιτεία δια του αρμόδιου Υπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη ήταν αρωγός της προσπάθειας, ενισχύοντας και υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα και δείχνοντας εκ των προτέρων την έμπρακτη συμπαράστασή του.

Με δεδομένη και την επιθυμία των τοπικών φορέων της Κρήτης και της άριστης συνεργασίας που υπήρξε και στη διεξαγωγή του F4 του κυπέλλου ανδρών, υπάρχει η πεποίθηση για άλλο ένα τριήμερο – γιορτής του μπάσκετ.