Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι Beach Boys στην καταγραφή των κακώς κειμένων στο Παλαιό Φάληρο και τους λόγους που το ιστορικό σωματείο έχει περιέλθει σε δεινή κατάσταση. Οι οργανωμένοι φίλοι των “κυανοκίτρινων” εξέδωσαν νέα ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

Έπειτα από μήνες τελικά το… παιδί μίλησε. Ο Α.Ο.Π.Φ. βρήκε τη λαλιά του και βγήκε δυναμικά και, κυρίως, ομόφωνα για να μας επιτεθεί και να μας βάλει στη θέση μας.

Μιας, λοιπόν, και το… άλαλο μέχρι πρότινος Δ.Σ. κατάφερε να μιλήσει, να του πούμε και εμείς δύο πράγματα και να απαντήσουμε στην ανακοίνωση του, την οποία ετοίμαζαν ημέρες μιας και την αποφάσισαν στις 22 Οκτωβρίου και την εξέδωσαν μία εβδομάδα μετά.  Όπερ σημαίνει ότι είτε έψαχναν ακλόνητα (;) επιχειρήματα είτε είναι δύσκολη γλώσσα τα ελληνικά.

Ας υποθέσουμε το πρώτο. Με την ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Α.Ο.Π.Φ. ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο ότι συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο του συλλόγου για να ζητήσουμε την ομάδα. ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! Επιτέλους παραδέχτηκαν ότι υπήρξε άλλη πρόταση πέρα από αυτή των κκ. Σ. και του Ρ.

Θυμίζουμε ότι στις 19/7 ο Σ. δήλωνε σε μπασκετική ιστοσελίδα ότι “Κανείς δεν έφερε επίσημη πρόταση για να αναλάβει την ομάδα”. Τελικά έγινε ή δεν έγινε πρόταση; Όταν γίνεται η πρόταση στον ίδιο τον πρόεδρο της ομάδας σε ραντεβού και όχι σε τυχαία συνάντηση είναι επίσημη ή όχι; Παρακαλούμε το Δ.Σ. του Α.Ο.Π.Φ. να συνεδριάσει τάχιστα για να αποφασίσει ομόφωνα, πάντα, τι τελικά ισχύει.

Πάμε παρακάτω. Στην ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Ο.Π.Φ. αναφέρεται ότι “Η Διοίκηση του Ομίλου αποφάσισε να μη συνεργαστεί μαζί τους. Η συμπεριφορά αυτή αποδεικνύει ότι η απόφασή μας να μη συνεργαστούμε με τους κυρίους αυτούς ήταν ορθή”.

Μάλιστα. Για απαντήστε τώρα και σε μερικά ακόμα ερωτήματα. Όταν πήρατε την συγκεκριμένη απόφασή γιατί πρόεδρε, Σεραφείμ Πολυχρόνη, κρυβόσασταν και δεν βγαίνατε στο τηλέφωνο να την ανακοινώσετε; Δύο μήνες σας ψάχναμε. Μήπως το ξεχάσατε;

Επίσης η απόφαση σας, κατά τα λεγόμενα σας στην επίσκεψη μας στο Δ.Σ., βασίστηκε στην προεδρική φράση του ότι “οι Σ. και Ρ. είναι απόλυτα πετυχημένοι στο έργο τους”. Σωστά. Δύο υποβιβασμοί σε ισάριθμες χρονιές είναι σπουδαίο επίτευγμα. 

Εσείς, όμως, κύριε Πρόεδρε, Σεραφείμ Πολυχρόνη διοικείτε αθλητικό σωματείο και πρέπει να φέρνετε και επιτυχίες, σωστά; Μήπως πρέπει να ξανακάνετε Δ.Σ. για να αποφασίσετε, ομόφωνα, να μας πείτε και τους πραγματικούς λόγους που απορρίψατε την πρότασή μας; Μήπως οι “αυτοπροσδιοριζόμενοι ως Beach Boys” σας χάλαγαν την ηρεμία της κλειστής κάστας που έχετε φτιάξει και διαχειρίζεται τις τύχες του συλλόγου;

Πάμε και στα καλύτερα. Το Δ.Σ. του Α.Ο.Π.Φ. μας χαρακτηρίζει, ομόφωνα για να μην ξεχνιόμαστε, ως “αυτόκλητους τιμητές και “σωτήρες”! 

Ας τα πάρουμε ένα προς ένα:

Περί “αυτόκλητων τιμητών”: Εάν στην κατηγορία “αυτόκλητοι τιμητές” ανήκει μία ομάδα από πρώην μέλη του συλλόγου που στη διάρκεια της παρουσίας τους στα διοικητικά δρώμενα έβαλαν από την τσέπη τους χρήματα για να υπάρχει με αξιοπρέπεια η ανδρική ομάδα, τότε ναι είμαστε αυτόκλητοι τιμητές. Εσείς όμως ένας-ένας ή όλοι μαζί μπορείτε να μας πείτε πόσα χρήματα έχετε βάλει ή θα βάλετε; Για να μην μπερδεύεστε. Μιλάμε για χρήματα που δεν κόψατε τιμολόγιο για να τα πάρετε πίσω από τον σύλλογο, κατά την προσφιλή σας συνήθεια.

Περί “σωτήρων”: Λεξι(κο)λογικά (και όχι μόνο) υπήρξαμε σωτήρες!!! Διότι όταν εμείς πήραμε την ομάδα μετά τον υποβιβασμό της από την Α2, το 2005, όχι μόνο την σώσαμε από ένα ακόμα υποβιβασμό, αλλά πήραμε και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. “Σωτήρες” είναι ο Σ. και ο Ρ. που κατάφεραν να ρίξουν την ομάδα όσες φορές ανέλαβαν το τιμόνι της. Τα συμπεράσματα ανήκουν στο φίλαθλο κοινό, στο οποίο απευθυνθήκατε.

Επίσης το Δ.Σ. του Α.Ο.Π.Φ. ζητάει από τις αθλητικές ιστοσελίδες να μην δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις μας με το σήμα του συλλόγου αφού δεν δικαιούμαστε να τον εκπροσωπούμε.
Απαντούμε πως δεν χρησιμοποιούμε το σήμα του ομίλου, αλλά αυτό των Beach Boys. Το τι σήμα χρησιμοποιεί το μέσο που δημοσιεύει την ανακοίνωση είναι δική του υπόθεση. Όμως εσείς… Εσείς που δικαιούστε (τυπικά –  όχι ηθικά ή ιστορικά) να εκπροσωπείτε τον όμιλο:

Πρόεδρε Σεραφείμ Πολυχρόνη, Αντιπρόεδρε Παντελή Κουτσοθανάση, Γενικέ Γραμματέα Κωνσταντίνε Βραχλιώτη, Ταμία Αδαμάντιε Γαλανόπουλε, Μέλη του Δ.Σ. Γιώργο Χάλαρη, Ανδρέα Πανταζή, Κώστα Τρούλε, Σ. και Ρ…. κοιτάξτε γύρω σας! Κοιτάξτε καλά όμως!!!

Στις φωτογραφίες των επιτυχιών της ανδρικής ομάδας μπάσκετ εμείς είμαστε μέσα. Εσείς που είστε;

Κι αν δε σας φθάνουν αυτές κοιτάξτε και στο επίσημο ιστορικό λεύκωμα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με τίτλο “ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ” (ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΑΘΗΝΑ 2004”). Στην σελίδα 252, πάλι εμάς θα δείτε. Επαναλαμβάνουμε. Εσείς που, ομόφωνα, εκπροσωπείτε τον Α.Ο.Π.Φ., εκλεγμένοι από μία χούφτα υμετέρους, πού στο καλό είστε;

Αντί επιλόγου, οι στίχοι από το ποίημα “Οι μοιραίοι” του Κώστα Βάρναλη που καθρεφτίζουν εσάς όπως σας αντικρίσαμε στο Δ.Σ.. Ομοτράπεζοι σε μία ταβέρνα που βαυκαλίζονταν για το ποιος είναι ο καλύτερος.

“Έτσι στη σκοτεινή ταβέρνα
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.
Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
όπου μας έβρει μας πατεί.
Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!”
Μετά τιμής,
Οι “αυτοπροσδιοριζόμενοι ως Beach Boys”
Ή αλλιώς “αυτόκλητοι τιμητές και “σωτήρες”.”

Υ/Γ1: Όταν πριν από μερικά χρόνια πρόεδρε, Σεραφείμ Πολυχρόνη, ο ίδιος ζητούσατε τη βοήθεια των “αυτοπροσδιοριζόμενων ως Beach Boys” για να κάνετε αντιπολίτευση στον τότε πρόεδρο, άλλα λέγατε. Άμα θέλετε μπορούμε να σας τα θυμίσουμε…

Υ/Γ2: Μας κατηγορήσατε ότι οι ανακοινώσεις μας “ξεχειλίζουν από εμπάθεια, υβριστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και απαξιώνουν το τμήμα μπάσκετ και τον Όμιλό μας γενικότερα.” Δεν τολμήσατε, όμως, να πείτε ότι γράφουμε ψέματα. Γιατί ξέρετε ότι δε λέμε. Άρα, λοιπόν, ποιοι είναι εμπαθείς, υβριστές του συλλόγου που τον υποτιμούν; Αυτοί που λένε αλήθειες ή αυτοί που κάνουν όλα αυτά που καταγράψαμε;

Υ/Γ3: Αφού εμείς φταίμε για την κατάσταση στον σύλλογο όπως διεμήνυσε σε πρώην παράγοντα του συλλόγου, ο Γενικός Γραμματέας του Α.Ο.Π.Φ., Κωνσταντίνος Βραχλιώτης μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, δείτε και ποια είναι η άποψη που εξέφρασε ένας πρώην παίκτης της ομάδας που βρέθηκε στο βοηθητικό του ΣΕΦ για τον αγώνα με τον Έσπερο όταν τον πλησιάσαμε. “Ρε παιδιά, εσάς σας ξέρω. Σας έβλεπα στο Ρέστειο. Αυτοί οι τύποι ποιοι είναι; Αμφιβάλω κι αν είναι Φαληριώτες. Πόση μιζέρια έχει αυτός ο σύλλογος;;;”

Υ/Γ4: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Μας πήρε δύο ημέρες να απαντήσουμε στο Δ.Σ. του Α.Ο.Π.Φ. όχι από φόβο από αυτά που διαβάσαμε. Αλλά από τα γέλια!!! Κάνατε μία εβδομάδα για να μην πείτε τίποτα!!!

Υ/Γ5: Και όπως σημείωσε στέλεχός μας (επαγγελματίας της επικοινωνίας) σήμερα στο Facebook… “Επικοινωνία κάνουν όσοι έχουν επιτυχημένα πεπραγμένα”. Αφήστε λοιπόν την επικοινωνία “στους αυτοπροσδιοριζόμενους ως Beach Boys” και παραιτηθείτε ομοφώνως και ομαδικώς.”