Η “σιγή ασυρμάτου” έλαβε τέλος για τους Beach Boys, οι οποίοι πέρασαν εκ νέου στην επίθεση αναφορικά με τα κακώς κείμενα στο Παλαιό Φάληρο. Οι οργανωμένοι φίλοι των “κυανοκίτρινων” εξέδωσαν νέα ανακοίνωση στην οποία συνεχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι όσων συνέβησαν στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια και τον έφεραν στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

Αναλυτικά:

“Μετά την τελευταία μας ανακοίνωση στις 30/9, αποφασίσαμε να τηρήσουμε μία… σιγή ασυρμάτου προκειμένου να δούμε την εικόνα της αγαπημένης μας ομάδας στις επίσημες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος για την απόφασή μας κι όχι ότι κατάφεραν οι “αγαπημένοι” μας παράγοντες Παναγιώτης Σμυρνιώτης (εφεξής καλούμενος ως “Σκοταδόψυχος”) και Κώστας Ρήγας (εφεξής καλούμενος ως “μπροστινός του Σκοταδόψυχου”) να μας φιμώσουν. Όχι, βέβαια, ότι θα μπορούσαν ποτέ να το κάνουν, αν τυχόν τους πέρναγε από το μυαλό (σ.σ.: οπότε μην το σκεφτείτε καν).

Η εμφάνιση, της πρεμιέρας, στην Ελευσίνα μας άφησε μία χαραμάδα αισιοδοξίας ότι, ίσως, η χρονιά να μη μας βρει με έναν ακόμα υποβιβασμό. Δυστυχώς, όμως, ήρθε η τραγική εικόνα της δεύτερης αγωνιστικής και η βαριά ήττα από την ΑΕ Καλλιθέας για να μας προσγειώσει απότομα στην σκληρή πραγματικότητα.

Βέβαια, αυτό είναι ολότελα δικό μας λάθος. Δεν μπορείς να βλέπεις τον “Σκοταδόψυχο” και τον “μπροστινό του Σκοταδόψυχου” στον πάγκο της ομάδας, για χάρη της οποίας έχεις γυρίσει την Ελλάδα, να κάθονται ατάραχοι με το ίδιο σταυροπόδι (σ.σ.: λες και το κάνουν για το καλό φενγκ σούι) και να ελπίζεις ότι η χρονιά θα τελειώσει με χαμόγελο. Δε γίνεται, βρε αδερφέ. Πάλι καλά που μόνο ο ένας από αυτούς είχε το θράσος να βγάλει και το κομπολόι του για να παίξει.

Θλίψη. Μιζέρια. Δυσωδία από ένα απόστημα που πρέπει να σπάσει και θα σπάσει. Το έχουμε ξαναπεί. Ο κόμπος έφθασε στο χτένι με την κατάσταση αυτή και δεν ακούν. Θα τα πούμε, λοιπόν, πολύ σύντομα από κοντά.

Μετά τιμής,
BEACH BOYS

ΥΓ1: Το τελευταίο μεγάλο επίτευγμα του “Σκοταδόψυχου” και του “μπροστινού του Σκοταδόψυχου” (σ.σ. πάντα με την ανοχή του προέδρου του συλλόγου, Σεραφείμ Πολυχρόνη) είναι ότι η ομάδα δεν έχει γήπεδο για προπόνηση, παρά το γεγονός ότι πληρώνουν για γήπεδο ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Προφανώς, δε φαντάστηκαν ότι θα ήταν χρήσιμο για μία ομάδα μπάσκετ να κάνει κανονικά προπονήσεις για να μπορεί να είναι έτοιμη για τις αγωνιστικές προπονήσεις. Ίσως να είχαν στο μυαλό τους ότι μία φορά την εβδομάδα στο ΣΕΦ κι άλλη μία στο, εντελώς, ακατάλληλο γήπεδο της Κοψαχείλας, δηλαδή ΔΥΟ προπονήσεις, είναι αρκετές. Με τόσες προπονήσεις πήγε η ομάδα να παίξει με την ΑΕ Καλλιθέας!!!

ΥΓ2: Αλήθεια αγαπητέ πρόεδρε, Σεραφείμ Πολυχρόνη, το γνωρίζετε αυτό με τις προπονήσεις; Εσείς έτσι αφήνετε τους αθλητές του κολυμβητικού τμήματος; Μία προπόνηση στο Ρέστειο Κολυμβητήριο και μία στην… μπανιέρα του σπιτιού τους;

ΥΓ3: Παρεμπιπτόντως, πρόεδρε πότε θα έρθετε στο γήπεδο να καμαρώσετε τους δύο “απόλυτα επιτυχημένους παράγοντες” όπως τους έχετε αποκαλέσει; Εκτός αν ακολουθείτε την πεπατημένη του προκατόχου σας με τρεις παρουσίες στο γήπεδο σε έξι χρόνια θητείας.

ΥΓ4: …και το μυαλό σου είναι θολό και το δικό του πιο λειψό“.