Η εντυπωσιακή περσινή αήττητη σεζόν και η άνοδος στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ φαίνεται πως… άνοιξε την όρεξη στους ανθρώπους του Ερμή Πειραιά. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός εξελίσσεται με μεγάλη… ταχύτητα και οι μέχρι τώρα κινήσεις καταδεικνύουν πως οι “ερυθρόλευκοι” στοχεύουν σε μία πορεία ανάλογη με την περσινή. Και όχι άδικα, αν αναλογιστούμε πως κάτοικοι Πειραιά έγιναν δύο παίκτες με εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες.

Ο λόγος για τους Βήχο και Ζούκα, οι οποίοι πήραν την απόφαση να αφήσουν τη Γ’ Εθνική για λογαριασμό του Ερμή. Έτσι, μαζί με τον Κασσάνο (πρόπερσι στο Λαύριο) δημιουργούν μία τριάδα που… αφήνει υποσχέσεις για πολλά σπουδαία πράγματα.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου φρόντισαν, όμως, να τους πλαισιώσουν με ταλαντούχους παίκτες όπως οι Ζευγώλης (πέρυσι στην Ηλιούπολη), Γεωργιάδης (Τερψιθέα), Καρανδρέας (έφηβοι Ολυμπιακού), Αλεξόπουλος (νέοι Πανιωνίου), Τολιμένος (Αίολος Ταύρος) και Σέργης (Πήγασος Κορυδαλλού).

Και επειδή μείζονος σημασίας σε κάθε ομάδα είναι ο προπονητής, στον πάγκο του Ερμή Πειραιά θα κάθεται την επόμενη σεζόν ο Στέφανος Λαρόζας καθώς επαγγελματικοί λόγοι δεν επέτρεψαν στον Νικήτα Αυγουλή να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των “ερυθρόλευκων” (σ.σ.: ανέλαβε χρέη τιμ μάνατζερ). Ο πρώην προπονητής του Εθνικού Πειραιώς θα έχει στο πλευρό του τους Γιώργο Καλοϊδη και Φόντα Πρέντζα, οι οποίοι μαζί με το ανδρικό θα συνεργάζονται και με τον Γιώργο Γάσπαρη στα τμήματα υποδομής του συλλόγου καθώς πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων από τα σπλάχνα της…