Οι κινήσεις των “Beach Boys” με σκοπό την εξαγωγή συμπερασμάτων για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Παλαιό Φάληρο δεν σταματούν. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι των “κυανοκίτρινων” εξέδωσαν ακόμα μία ανακοίνωση με την οποία προσπαθούν να φέρουν προ των ευθυνών τους τους διοικούντες τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

Με την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΝΑ να είναι προ των πυλών, θέλουμε να απευθύνουμε για μία ακόμη φορά πρόσκληση στον πρόεδρο του Α.Ο.Π.Φ., Σεραφείμ Πολυχρόνη, για έναν ανοικτό διάλογο σχετικά με την ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.

Βλέπετε, ακόμα περιμένουμε να μας απαντήσει στην ανοικτή επιστολή που του είχαμε στείλει προ ενός μηνός. Ίσως, τελικά, θα έπρεπε να το ενεργοποιήσουμε εκείνο το SILVER ALERT μιας και φαίνεται ότι χάθηκε και πάλι από προσώπου γης.

Αν, πάντως, αποφασίσει να εμφανιστεί καλό θα είναι να φέρει μαζί του και απαντήσεις για καίρια ερωτήματα που θα του τεθούν από μέρους μας. Ποια θα είναι αυτά; Επειδή, είμαστε υπέρ του εποικοδομητικού διαλόγου θα του αποκαλύψουμε τα… SOS.

1) Αληθεύει ότι το μπάτζετ της ομάδας ανέβηκε κι άλλο μετά από αίτημα των δύο “επιτυχημένων” παραγόντων, Παναγιώτη Σμυρνιώτη και Κώστα Ρήγα, διότι διαφορετικά η ομάδα θα έπεφτε; Μην σκεφτείτε κ. Πολυχρόνη να απαντήσετε “όχι” θα είναι λάθος. Είδατε κι άλλη βοήθεια σας δίνουμε.

2) Το νέο, πια, μπάτζετ για την ανδρική ομάδα έχει γίνει ή όχι πολλαπλάσιο της δικής μας πρότασης; Κι εδώ το “όχι” είναι η λάθος απάντηση αγαπητέ κ. πρόεδρε.

3) Τελικά κ. Πολυχρόνη ποια ήταν τα κριτήρια για την εκ νέου ανάθεση στους κ.κ. Ρήγα και Σμυρνιώτη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, αφού φαίνεται ότι δεν ήταν οικονομικά παρά τα όσα λέγατε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις;

4) Κύριε πρόεδρε, στην χορηγία της φανέλας που εξασφάλισαν οι δύο “αγαπημένοι” μας παράγοντες, γνωρίζετε ότι ο κ. Ρήγας χρησιμοποίησε το μεγαλύτερο μέρος για να “καλύψει κάποιες τρύπες”, κατά δήλωση του;

5) Τι είδους τρύπες ήταν αυτές κύριε πρόεδρε; Μήπως αφορούσαν παλαιότερα χρέη; Αντιλαμβάνεστε ότι κάτι τέτοιο θα κατέρριπτε και τον ισχυρισμό σας περί “επιτυχημένων παραγόντων που δεν αφήνουν χρέη”.

6) Κύριε Πολυχρόνη γνωρίζετε ότι υπάρχουν “μαύρες” λίστες γονέων για τις θέσεις των εφόρων στα τμήματα υποδομής;

7) Δηλαδή κύριε πρόεδρε, ο Α.Ο.Π.Φ. έχει τόσο μεγάλη δεξαμενή ανθρώπινου δυναμικού που έχει το περιθώριο να μην χρησιμοποιεί γονείς που θέλουν να προσφέρουν στον σύλλογο;

8) Κάτι τελευταίο. Γιατί τόσο καιρό κ. Πολυχρόνη δεν παίρνετε θέση για τα όσα γράφουμε; Μήπως γιατί είναι όλα αλήθεια ή μήπως ισχύει αυτό που λένε “δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι”.

Αυτά προς το παρόν.
Μετά τιμής,
BEACH BOYS

ΥΓ: Επειδή κύριε Πολυχρόνη είστε άνθρωπος που δεν του αρέσει να κινείται στο παρασκήνιο, μήπως θυμάστε μία συζήτηση, πριν από πέντε χρόνια, με την τότε διοίκηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ. Αν δεν το θυμάστε, να σας βοηθήσουμε. Είχε θέμα μία μεθοδευμένη αντίδραση εναντίον  του πρώην προέδρου, Μιλτιάδη Βερύκοκου. Τότε ζητάγατε τη βοήθεια της, τώρα είστε ο συνεχιστής του έργου του.

ΥΓ2: Προς κ. Σμυρνιώτη ενταύθα. Κατά την αποχώρησή σας από το γήπεδο, με την συντροφιά σας, μετά το φιλικό με τον Πειραϊκό σταθήκατε και κοιτάζατε πολύ ώρα τον πάγκο της ομάδας. Είδατε κάτι που σας χάλασε τη βραδιά; Κρίμα. Καλό θα είναι, όμως, να συνηθίσετε τα… άσχημα βράδια“.