Ο σύνδεσμος των φίλων του Παλαιού Φαλήρου εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στους παράγοντες της ομάδας, με αφορμή το ματς με τον Ιάσωνα Νίκαιας.
Αναλυτικά:

Με δύο αγώνες για την αγαπημένη μας ομάδα μέσα σε λίγες ημέρες ήταν δεδομένο ότι οι αγαπημένοι μας Μπόλεκ και Λόλεκ (κατά κόσμον Παναγιώτης Σμυρνιώτης και Κώστας Ρήγας) δε θα μας άφηναν να περάσουμε μία ήσυχη εβδομάδα. Όπερ κι εγένετο.
Μπορεί στον αγώνα με τον Έσπερο, στην Καλλιθέα, να μην έδωσαν σημαντικές αφορμές για σχολιασμό, αλλά στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Ιάσωνα Νικαίας στο βοηθητικό του ΣΕΦ ήταν και πάλι οι πρωταγωνιστές. Για την ακρίβεια μόνο ο αγαπημένος μας Παναγιώτης Σμυρνιώτης πρωταγωνίστησε, μιας και ο έτερος… Καππαδόκης απουσίαζε.

Ως γνωστόν, ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 17:45. Ο διοικητικός παράγων της ομάδας, όμως, μας έκανε την τιμή να εμφανιστεί στις 17:50! Ευτυχώς, ο αγώνας δεν είχε αρχίσει διότι και πάλι η οροφή του γηπέδου έσταζε νερό. Μέχρι, βέβαια, να εμφανιστεί, αυτοί που έπρεπε να ασχοληθούν με το αν θα γίνει ο αγώνας ήταν και πάλι ο προπονητής, οι παίκτες, οι διαιτητές και οι θεατές. Όπως ακριβώς είχε γίνει και την ημέρα της κανονικής διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Οι “απόλυτα επιτυχημένοι παράγοντες”, όπως τους έχει αποκαλέσει στο παρελθόν ο πρόεδρος του συλλόγου, Σεραφείμ Πολυχρόνης, απουσίαζαν. Προφανώς, είχαν σοβαρότερες ασχολίες.

Για να είμαστε, πάντως, δίκαιοι, από την στιγμή που άρχισε ο αγώνας ο παράγοντας του “θα φύγω όποτε θέλω εγώ από την ομάδα και όχι όποτε το θέλουν αυτοί”, σκούπιζε ασταμάτητα το παρκέ για να μην υπάρξει κανένα ατύχημα. Να φανταστείτε ότι τόσο πολύ ίδρωσε που αναγκάστηκε να βγάλει το σακάκι του ενώ και ο ένας εκ των διαιτητών του απένειμε τα εύσημα για το καθάρισμα του.

Αν δε μας πιστεύετε, υπάρχουν και αποδείξεις. Μπορείτε να δείτε τα δύο βίντεο στο κανάλι μας στο YOUTUBE. Πιστέψτε μας, αξίζει τον κόπο.

Μετά τιμής,
Beach Boys

ΥΓ1: Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ενημερωθήκαμε και για τους λόγους της απουσίας του… alter ego του Παναγιώτη Σμυρνιώτη, Κώστα Ρήγα. Ημέρα αγώνα της ομάδας που ηγείται (;), αυτός αποφάσισε να πάει για κυνήγι!!!

ΥΓ2: Για όσους το έχουν απορία, αυτή τη φορά οι παίκτες μας ήπιαν νερό στον πάγκο μας, στο δεύτερο ημίχρονο. Τότε εδέησε ο κ. Σμυρνιώτης να πάει να φέρει τα μπουκάλια που, ως γνωστόν, τον γονατίζουν οικονομικά κάθε φορά.

ΥΓ3: Απόντες στα επίσημα, απόντες  και στα φιλικά (σ.σ.: για μία ακόμη φορά). Όπως σε αυτό το βράδυ της Τρίτης.

ΥΓ4: Αντί επιλόγου, η ατάκα του κομισάριου του αγώνα την ώρα που περιμέναμε να αρχίσει η αναμέτρηση με τον Ιάσωνα Νίκαιας. “Ρε πως κατάντησε έτσι το Φάληρο;” είπε ο άνθρωπος, Άραγε ακούει κανείς;