Οι “Beach Boys” εξέδωσαν νέα ανακοίνωση με την οποία αναφέρονται στις συνθήκες προπόνησης των ομάδων τόσο του γυναικείου τμήματος όσο και του αντρικού.
Αναλυτικά:

“Είμαστε υποχρεωμένοι ως “Beach Boys” να μην στερήσουμε τον μπασκετικό κόσμο, αλλά και τους πιστούς, πλέον, αναγνώστες μας από το νέο κατόρθωμα των Μπόλεκ και Λόλεκ (σ.σ.: συγγνώμη του Σκοταδόψυχου και του μπροστινού του, ή αν θέλετε τους Σ και Ρ – δηλ. τους αγαπημένους σας Παναγιώτη Σμυρνιώτη και Κώστα Ρήγα).

Άκουσον άκουσον τι κατάφεραν οι άνθρωποι!!! Η τελευταία προπόνηση της ομάδας έγινε σε στενή συνεργασία με το γυναικείο τμήμα. Τι θα πει αυτό; Να σας εξηγήσουμε για να μην έχετε αγωνία. Στη μία μπασκέτα προπονήθηκε η αντρική μονάδα (συμμετείχαν μόνο 5 παίκτες) και στην άλλη μπασκέτα το γυναικείο τμήμα. Που να τρέχουν τώρα ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ να βρουν γήπεδο, μιας και δεν έχουν την στοιχειώδη οργάνωση. Έτσι τους έβαλαν όλους στο βοηθητικό του ΣΕΦ και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Εν ολίγοις, παίξτε μονό βρε αδελφέ και τι έγινε;

Η παγκόσμια αυτή πατέντα είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που ακολούθησαν ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ όλο αυτό τον καιρό στο θέμα του γηπέδου. Ασφαλώς και τώρα πια δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα γήπεδα (σ.σ.: διότι δεν έψαξαν ποτέ την ώρα που έπρεπε) και κατέληξαν και τα δύο τμήματα “ζητιάνοι” στο ΣΕΦ με περιορισμένες, βέβαια, ώρες. Μία προπόνηση και τον αγώνα.

Πολυχρόνη ακούς;;; Στήριξε γερά τους πλέον πετυ – χυμένους λουκουμάδες, (σ.σ. συγγνώμη παράγοντες θέλαμε να πούμε), αλλά έρχεται πλέον και η δική σου ώρα. Να είσαι σίγουρος για αυτό. Για τον απλούστατο λόγο ότι πρώτος στην ιεραρχία υπεύθυνος είσαι εσύ ως πρόεδρος του ΑΟΠΦ.

Μετά τιμής
Beach Boys

ΥΓ1: Την επόμενη φορά να πάμε για προπόνηση σε μία αλάνα στου Γκύζη όπως λέει και το άσμα ή στην Αλεπότρυπα (ποδοσφαιρικό γήπεδο είναι αυτή, αλλά τι σημασία έχει, μήπως θα το ξέρουν ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ!!!) ή στη Γκράβα ή όπου άλλου είναι εφικτό.

ΥΓ2: Μετά το “κράξιμο” για τις δύο προπονήσεις πριν τον αγώνα με την ΑΕ Καλλιθέας, στην προηγούμενη ανακοίνωση μας, βρέθηκαν οι ώρες από τους διοικούντες για πέντε προπονήσεις. Δεν περιμέναμε, όμως, ότι θα ήταν μαζί με το γυναικείο. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτός ο σύλλογος;;;

ΥΓ3: Καλή επιτυχία σήμερα στην ομάδα μας κόντρα στον Ιάσωνα Νικίας. Μην έχει κανείς, όμως, την ψευδαίσθηση ότι τυχόν νίκη θα αναστείλει τις κινήσεις μας.

ΥΓ4: Koniec (για όσους δεν ομιλούν την πολωνικήν σημαίνει “ήρθε το τέλος”)”.