Η ενίσχυση του Εθνικού Πειραιώς εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση με τους “μπλε” να δημιουργούν ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ αποβλέποντας στην άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η μεταγραφική ενίσχυση αυτού του καλοκαιριού δείχνει να έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, αφού οι επιλογές που γίνονται είναι πολύ προσεκτικές και με γνώμονα το “χτίσιμο” μιας ομάδας που πέρα από παρόν, θα έχει και μέλλον…

Υπό αυτό το πρίσμα, οι Πειραιώτες προχώρησαν στην απόκτηση του Γιώργου Κορακίτη (20, 1.91). Ο νεαρός πλεϊμέικερ αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν με τα χρώματα του Ψυχικού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ με την ομάδα των βορείων προαστίων κατέκτησε και το Κύπελλο ΕΣΚΑ.

Ο 20χρονος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ψυχικού, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε με υποσχετική στον Παναθηναϊκό, όπου φόρεσε για τρία χρόνια την “πράσινη” φανέλα ως μέλος της εφηβικής ομάδας του τριφυλλιού. Μάλιστα, όντας αρχηγός και ηγέτης του Παναθηναϊκού κατέκτησε την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΚΑ, ενώ στη συνέχεια κατέλαβε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Τρίκαλα.