Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων ανάμεσα στη διοίκηση του Παλαιού Φαλήρου και τους οργανωμένους φίλους της ομάδας των Νοτίων Προαστίων. Οι “Beach Boys” πέρασαν και πάλι στην αντεπίθεση εκδίδοντας ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν τα κακώς κείμενα στους “κυανοκίτρινους”.

Αναλυτικά:

“Όπως είχαμε υποσχεθεί, οι δύο επόμενες ανακοινώσεις μας θα αφορούν προσωπικά τους “πετυχημένους” παράγοντες κ.κ. Κώστα Ρήγα και Παναγιώτη Σμυρνιώτη, που οδηγούν την ομάδα στην ολική καταστροφή. Σήμερα το τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο κ. Κώστας Ρήγας.

Όσοι τυγχάνουν τον τελευταίο καιρό να παρακολουθούν τα γραφόμενα μας και την προσπάθεια μας να σώσουμε την αγαπημένη μας ομάδα μπάσκετ από τη διάλυση θα έχουν ήδη σχηματίσει μία εικόνα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Έναν οικονομολόγο, ο οποίος δεν ξέρει μπάσκετ, κατά δήλωση του ίδιου.

Ο κ. Ρήγας, λοιπόν, δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα μπασκετικά δρώμενα του συλλόγου. Το έχει πράξει και στο παρελθόν άλλες δύο φορές, ασχέτως εάν ο ίδιος προτιμά να το ξεχνάει και το διαψεύδει.

Την πρώτη φορά απετέλεσε μέλος μίας διοικούσας επιτροπής τριών μελών, η οποία ανέλαβε να τρέξει την ομάδα στην τελευταία της χρονιά στην Α2. Η χρονιά εκείνη άφησε χρέη στον σύλλογο, αλλά ο κ. Ρήγας, ο οποίος είχε αναλάβει το κομμάτι της οικονομικής διαχείρισης, αρνείται τις ευθύνες του. Ακόμα και την συμμετοχή του αρνείται. Παράξενο ε; Σαν να αρνείται ο Υπουργός Οικονομικών τις ευθύνες του για τον καταρτισμό του προϋπολογισμού της χώρας.

Η δεύτερη σαιζόν του στην ομάδα ήταν η αμέσως επόμενη. Την ίδια ώρα που γινόντουσαν συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας στη Β’ Εθνική, ο κ. Ρήγας παρέα με τον νυν “συνεταίρο” του στο μπάσκετ, κ. Παναγιώτη Σμυρνιώτη, φρόντισε να τραβήξει το χαλί κάτω από το πόδια των όσων αναζητούσαν λύσεις συμφωνώντας με τον τότε πρόεδρο, κ. Μιλτιάδη Βερύκοκο, για ένα πρότζεκτ με συμμετοχή εφήβων που θα οδηγούσε την ομάδα στη Γ’ Εθνική, αλλά και στην οικονομική εξυγίανση. Αποτέλεσμα; Ο υποβιβασμός ήρθε, η οικονομική εξυγίανση όχι. Κάπου στην πορεία ξεχάστηκε…

Μετά από διάλειμμα δύο ετών ο κ. Ρήγας, πάντα παρέα με τον γνωστό κολλητό του, ανέλαβε την ομάδα στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Ο υποβιβασμός δεν αποφεύχθηκε και η ομάδα έφθασε να παίζει φέτος στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ. Για τον ίδιο, πάντως, ΜΟΝΟ η περυσινή του παρουσία μετράει στην… παραγοντική του καριέρα. Για τις υπόλοιπες έχει πάθει Αλτσχάιμερ.

Παύση. Κάντε ένα κόπο και μετρήστε. Τρεις παρουσίες σε διοικητικά σχήματα, τρεις υποβιβασμοί. Πόσο δίκιο είχατε τελικά κ. Πολυχρόνη για εκείνο το “πετυχημένοι παράγοντες” που τους αποδώσατε!!!

Συνεχίζουμε. Στην περίφημη συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπο μας, κ. Αριστοτέλη Αλεξόπουλο, ο ίδιος ο κ. Ρήγας ανέφερε ότι η επιχείρησή του αντιμετωπίζει προβλήματα (σ.σ.: Ό,τι κι αν μας χωρίζει σε αθλητικό επίπεδο, ευχή όλων είναι τα ξεπεράσει) και πως δεν έχει χρόνο για την ομάδα.

Τότε γιατί μένει; Γιατί δεν πάει να σώσει την επιχείρησή του; Μήπως έχει κάποια σχέση το γεγονός ότι από πέρυσι η σύζυγός του έχει αναλάβει, επί πληρωμή, να μαζεύει τις συνδρομές των παιδιών των ακαδημιών έπειτα από δική του εισήγηση; Μία επίσημη πειστική απάντηση μπορεί να έλυνε πολλές απορίες.

Η επόμενη ανακοίνωση θα είναι αφιερωμένη στον “πετυχημένο παράγοντα”, Παναγιώτη Σμυρνιώτη.

Μετά τιμής,
Beach Boys

ΥΓ1: Το τελευταίο “έπος” του κ. Ρήγα είναι να προτείνει στον άνθρωπο που ανέλαβε αφιλοκερδώς να… σουλουπώσει τις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Ρέστειο, να γίνει μέλος του Α.Ο.Π.Φ.. Μόνο που του άφησε για το τέλος ότι θα πρέπει ο ίδιος να πληρώνει και την συνδρομή του.

ΥΓ2: Το βράδυ της Τετάρτης, η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ. έδωσε φιλικό με την ομάδα της Καστέλας (Γ’ ΕΣΚΑΝΑ) και ηττήθηκε με 38-41. Μετά τη λήξη ο κ. Ρήγας έλεγε ότι “αν συνεχίσουμε έτσι, δε βλέπω πως θα σωθούμε”. Τον υποβιβασμό που έρχεται τον είδατε. Την ανικανότητά σας δε τη βλέπετε; Αδειάστε μας επιτέλους τη γωνιά, μήπως και σωθούμε!!!

ΥΓ3: Τελικά κ. Πολυχρόνη στην ανοικτή επιστολή προς εσάς,  που δημοσιεύσαμε στον Τύπο στις 25/8, θα απαντήσετε; Πάλι μας αγνοείτε;

ΥΓ4: Κουίζ. Ποιος από τους δύο… αγαπημένους μας παράγοντες υπερηφανευόταν δημόσια ότι έχει κλείσει παίκτη με προσωπικές του ενέργειες, αλλά δε θυμόταν το όνομα του. Βοήθεια. Έχει ήδη τρεις υποβιβασμούς και πάει για τον τέταρτο. Ποιος είναι άραγε“;