Ασταμάτητοι για ακόμα μία μέρα είναι οι “Beach Boys”, οι οποίοι συνεχίζουν να εκδίδουν ανακοινώσεις για την κατάσταση στην οποία περιέλθει το Παλαιό Φάληρο κάνοντας νύξη σε πρόσωπα και πράγματα.

Η σημερινή ανακοίνωση:

ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ… είναι μόνο κάποια από τα αισθήματα που μας διακατέχουν μετά την “εκπληκτική” εμφάνιση της ομάδας στο χθεσινοβραδινό αγώνα κυπέλλου με την εφηβική (!) ομάδα του Ικάρου Καλλιθέας.

Είμαστε πλέον σίγουροι ότι εάν οι Beach Boys δεν είχαν εμφανιστεί ξανά στα εξώτερα και ενδώτερα του ΑΟΠΦ η περσινή διοίκηση (σ.σ.: Γνωρίζετε πλέον, οι Σ και Ρ (Σμυρνιώτης και Σία, συγγνώμη Ρήγας) “διορισμένοι” από τον Βασιλιά Χασάν τον Β’ του Μαρόκου (συγγνώμη Πολυχρόνη) γνωστό για την εφαρμογή του “διαίρει και βασίλευε”) η ομάδα θα ακολουθούσε την πεπατημένη, δηλ. θα έπεφτε στην επόμενη κατηγορία κατά την προσφιλή τους συνήθεια.

Βασιζόμενη στις διοικητικές (αν)ικανότητες των Σ και Ρ με το διόλου ευκαταφρόνητο ρεκόρ 0-30, δηλ. δεν θα έκαναν ούτε μία νίκη!!!
Και ο Πολυχρόνης αγρόν ηγόραζε…

Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι η ομάδα θα κατέβαινε στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ όπως ήταν πέρυσι. Δηλαδή έφηβοι και κάποιες, ίσως, προσθήκες άνευ λόγου και αξίας. Η αλήθεια είναι ότι όσο και να είχαμε επιστήσει την προσοχή στην εικόνα της ομάδας οι Σ και Ρ ζήτησαν τη γνώμη προπονητή των ακαδημιών, ο οποίος βέβαια τους επανέλαβε όσα λέγαμε κι εμείς.

Ότι δηλαδή. η ομάδα δεν είχε τύχη με το κατά 80% (αισιόδοξο σενάριο) περσινό ρόστερ. Αναγκάστηκαν, λοιπόν. οι Σ και Ρ να στραφούν σε μάνατζερ προς το τέλος του Αυγούστου για να βρουν κάποιους παίκτες με σκοπό να στελεχωθεί η ομάδα.
Και ο Πολυχρόνης αγρόν ηγόραζε…

Η συνολική παρουσία της ομάδας χθες, που και αγωνιστικά δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι είχε μία έντιμη παρουσία, βασίστηκε στην προσπάθεια 2 νέων παικτών άνω των 30 που έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να αντιμετωπίσει ο ΑΟΠΦ μία εφηβική ομάδα, τον ΙΚΑΡΟ Καλλιθέας του Δ. Αγγελόπουλου. Μία ομάδα που αποπνέει υγεία, με φρεσκάδα, ψηλά παιδιά, πειθαρχία που, στο τέλος, μας συνέτριψε με 21 πόντους διαφορά.

Μάλιστα στο 4ο δεκάλεπτο, ο αντίπαλος προπονητής, προφανώς, μας λυπήθηκε και έριξε στο παρκέ την 3η πεντάδα του. Κι όμως, η διαφορά μεγάλωνε ενώ η δική μας εικόνα ήταν γεμάτη από αρρώστια. Όμως οι Σ και Ρ απτόητοι… το έριξαν στα παλαμάκια μετά το τέλος του αγώνα και έδειχναν και χαρούμενοι.
Και ο Πολυχρόνης αγρόν ηγόραζε…

Μετά τιμής,
Beach Boys

ΥΓ1: Σε μία τυχαία συνάντηση με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, έγινε μία σύντομη συζήτηση για τα καθέκαστα και ο άνθρωπος κούνησε το κεφάλι του, παρακινώντας μας να μην ασχοληθούμε πλέον “στολίζοντας” με κοσμητικά επίθετα τη διοίκηση του συλλόγου. Εμείς, όμως, δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την συμβουλή του.

ΥΓ2: Αρχίζουμε να καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι μετά από τόσο καιρό, που τους “αγαπάμε τόσο πολύ” στέλνοντας τις απόψεις μας στο διαδίκτυο, και δεν ιδρώνουν τα ώτα τους, κάτι άλλο συμβαίνει και επιθυμούν να παραμένουν στα πόστα τους. Δε γίνεται διαφορετικά. Ποια είναι τα κίνητρα τους εκτός από το να παίζουν τα παιδιά τους και αυτά των κοντινών τους (που πλέον δεν παίζουν); Επομένως τι πραγματικά συμβαίνει με τους Σ και Ρ;;;

ΥΓ3: Ο πρόεδρος του ΑΟΠΦ (ας σημειωθεί ότι εκλέχθηκε από μία πολυπληθή Γ.Σ. που απαριθμούσε 34 μέλη), τι κίνητρα έχει; Εφόσον, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, δεν τον βλέπει το σπίτι του –  τόσο χρόνο καταναλώνει, και δεν αμείβεται για αυτές τις ώρες… απύθμενης προσφοράς στον ΑΟΠΦ και παράλληλα δεν εμφανίζεται βέβαια στα γήπεδα του μπάσκετ, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι απώτερους στόχους έχει.

ΥΓ4: Η αποδεδειγμένη διοικητική (αν)ικανότητα των Σ και Ρ φάνηκε και στο γυναικείο τμήμα, που πρόσφατα πήγε για προπόνηση στο Ρουφ, ως ζητιάνοι των γηπέδων, και δεν είχαν μπάλες!!!!

ΥΓ5: Αντιλαμβάνεστε πόσο θυμωμένοι είμαστε που πλέον το πρόθεμα “κύριοι” εκλείπει μπροστά από τα επίθετα των τριών. Άντε και εις ανώτερα!!!

ΥΓ6: Και κάτι ακόμη…. Η πολιτική που εφαρμόζει η Τριανδρία του Π.Φ., ως άλλη Τριανδρία της Ρώμης, “πόσο ακόμα θα ασχολούνται οι Beach Boys, θα βαρεθούν” δυστυχώς για αυτούς δεν θα στεφθεί με επιτυχία. Θα είμαστε συνεχώς στις επάλξεις και λίαν, συντόμως, θα τα πούμε και πάλι από κοντά.

ΥΓ7: Προς Παναγιώτη Σμυρνιώτη, ενταύθα. Το βοηθητικό του ΣΕΦ έχει μόνο μία είσοδο/έξοδο. Δεν είναι σαν το κλειστό της Εθνικής Αντιστάσεως για να φύγεις από την πίσω πόρτα, όπως χθες”.