Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Ένα απόφθεγμα που στην περίπτωση του Ηρακλείου ΟΑΑ ισχύει απόλυτα. Οι Κρητικοί μπορεί να γνώρισαν την ήττα – αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Κρόνο, χάνοντας από την ομάδα του Αγίου Δημητρίου το απόγευμα της Κυριακής (17/9) με σχετική άνεση στα εδάφη της πρωτεύουσας αλλά κέρδισε με την αγωνιστική του ετοιμότητα και τον τσαμπουκά που τον χαρακτηρίζει τον Ιντερ Κατσούρρι.

Ο 18χρονος γκαρντ (1.80 ύψος) είχε παίξει και πέρυσι κατά τη διάρκεια της πρωταθληματικής σεζόν της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚ, εκεί όπου με σωρεία μεγάλων εμφανίσεων και clutch στιγμών χάρισε εν τέλει στο Ηράκλειο την επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες.

Αν και το επίπεδο του ανταγωνισμού έχει πλέον μεγαλώσει για τα καλά, ο νεαρός αθλητής συνεχίζει να γράφει στο ενεργητικό του μεγάλες εμφανίσεις, όπως αυτή που πραγματοποίησε κόντρα στον Κρόνο πριν από μερικές ώρες.

Για την ακρίβεια, ο Κατσούρρι πρόλαβε να μετρήσει 19 πόντους με 5-8 δίποντα, 0-2 τρίποντα και 9-10 βολές, 2 ριμπάουντ, 7 ασίστ για πέντε λάθη αλλά και 5 (!) κλεψίματα σε 23 μόλις λεπτά παρουσίας έχοντας το μεγαλύτερο δείκτη αξιολόγησης των φιλοξενούμενων με 16 μονάδες.

Τέλος δε, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως με το θάρρος και το θράσος του ο Κατσούρρι κέρδισε από το πιο έμπειρο ρόστερ του Κρόνου 7 ολόκληρα φάουλ, πήγε στη γραμμή 5 διαφορετικές φορές και, όπως άλλωστε αναφέρθηκε, έφυγε από αυτήν με 90% ποσοστό ευστοχίας.