Σε μία εκδήλωση που “πλημμύρισε” από κόσμο, ο Προμηθέας Χαλανδρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο “Μ. Παπαδάκης” παρουσία όλων των αθλητών του συλλόγου.  Περισσότερα από 200 άτομα έδωσαν το “παρών”, στην πλειοψηφία τους εκκολαπτόμενοι αθλητές που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα παρκέ στον Προμηθέα.

Η μεγάλη συμμετοχή των μικρών φίλων του αθλητισμού δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Βλαχόπουλο, ο οποίος στην ομιλία του κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στάθηκε τόνισε ότι η μεγάλη επιτυχία του συλλόγου είναι όλη αυτή η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι γονείς του Χαλανδρίου και όχι μόνο στους ανθρώπους της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις διαρκείς επιτυχίες των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, αλλά και στην εξαιρετική πορεία της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Χαλανδρίου, Άρη Νόμπελης, ο οποίος βλέποντας όλα αυτά τα νεαρά και χαμογελαστά πρόσωπα θυμήθηκε ένα τραγούδι του Παύλου Σιδηρόπουλου“Κι όταν θα έρθουν οι καιροί, που θα ‘χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα, υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί…Υπάρχει ελπίδα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, μετά την κοπή της πίτας των ομάδων, κόπηκε ξεχωριστή πίτα για τους προπονητές των συλλόγων, Τάσου Νικητόπουλου (ανδρικό μπάσκετ), Γιάννη Αβραμίδη (ανδρικό μπάσκετ), Χάρη Βουρδουμπά, Κώστα Ανδρουλάκη, Θάνου Καραθανασόπουλου, Αλέξη Καραθανασόπουλου (ακαδημίες ανδρικού), Μάνου Μανουσάκη (γυναικείο μπάσκετ), Δήμητρα Κεσσέ, Δήμητρα Σολωμού (ακαδημίες γυναικείου) και Μάριος Γαβαλάς, Σάββας Αντώνης, Μάκης Μπαξεβανίδης (ποδοσφαίρου).

Οι… τυχεροί της κοπής ήταν ο Σάββας Αντώνης, αλλά και το… “σπίτι” του Προμηθέα, ενώ από την διοίκηση του συλλόγου του Χαλανδρίου κόπηκαν άλλες δύο πίτες για όλους τους αθλητές με πέντε τυχερούς να παίρνουν συμβολικά δώρα.