Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν η Εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς χθες (17/06) το βράδυ επιβλήθηκε της Εκάλης με 88-76 και αναδείχθηκε υπερπρωταθλήτρια της Γ’ ΕΣΚΑ. Οι “πράσινοι” ήταν μπροστά στο σκορ καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και, παρά την αντεπίθεση των “μπλε” στα τελευταία λεπτά, διατήρησαν το προβάδισμά τους παίρνοντας τη νίκη – τίτλος.

Έτσι, η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου έγραψε τον επίλογο σε μία ακόμα επιτυχημένη σεζόν, στην οποία κατακτήθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή της ΕΣΚΑ στο πρωτάθλημα Εφήβων, αυτός του υπέρπρωταθλητή στη Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών, αλλά και η δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξήχθη στην Πάτρα.

Ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό ότι κατακτήσαμε τίτλους, αλλά το πλέον σημαντικό είναι ότι κέρδισαν εμπειρίες τα παιδιά και του χρόνου θα πάμε για περισσότερα. Θέλουμε να φτάσουμε πιο ψηλά”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο “αρχιτέκτονας” της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος – Γιακείμη.
Τα δεκάλεπτα: 19-29, 38-46, 55-68, 76-88.
ΕΚΑΛΗ (Σγουρός): Πουλάκης 4, Χρόνης 16 (2), Σαφαλιάνης 6, Καναβός 8, Μορφονιός 25 (5), Καλδής 9 (2), Βαμβούρας 3, Ευσταθόπουλος, Καλοσακάς 6 (1).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παπαδόπουλος): Ερεμπενάζιε 4, Φωτεινάκης, Τζιβελέκας 4, Χριστοδούλου 8, Σακελλαρίου, Γκιουζέλης 3, Λούκας, Χαραλαμπόπουλος 17 (2), Θεοδώρου 12 (1), Νικολακόπουλος 16 (3), Διαμαντάκος 15, Αναγνωστάκης 9.