Το θαύμα δεν έγινε με τον Keith Langford. Ετσι οι Αμερικανός δεν θα ενισχύσει οριστικά την ΑΕΚ στον τελικό απέναντι στον Προμηθέα που θα διεξαχθεί στις 16/2 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Langford δεν ήταν δυνατόν να δώσει το παρών στον τελικό λόγω του τραυματισμού του και έτσι η ΑΕΚ θα παραταχθεί οριστικά χωρίς τον “μπόμπερ” της απέναντι στους Πατρινούς.

Ο Αμερικανός είχε χτυπήσει στο ματς με την Burgos στην Ισπανία για το Basketball Champions League στις 22/1. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν γροθιά στο στομάχι. Εδειξαν ότι ο παίκτης υποστεί θλάση β’ βαθμού!

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούσαν για απουσία 3 έως 4 εβδομάδων. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αντιληφθεί από τότε ότι ο «μπόμπερ» της ομάδας δεν θα έπαιζε στον τελικό του Κυπέλλου. Αν βέβαια, η ΑΕΚ έφτανε ως εκεί. Που τελικά έφτασε, καθώς κέρδισε χθες 12/2 τον Διαγόρα Δυοπιδέων στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι «Ενωσίτες» είχαν κάποιες κρυφές ελπίδες μπας και γινόταν το θαύμα. Ο Keith Langford, δηλαδή, να διέψευδε τις ιατρικές εκτιμήσεις και να προλάβαινε να παίξει στον τελικό.

Το θαύμα, όμως, δεν έγινε.

Το πρόβλημα δεν έχει υποχωρήσει και ο Αμερικανός δεν θα παίξει οριστικά την Κυριακή στα «Δυο Αοράκια».

Ετσι δεν θα μπορέσει να αποτελέσει τον “στρατηγό”¨ της ομάδας, στο παρκέ του κλειστού του Ηρακλείου και να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κατάκτηση του 5ου τροπαίου του Κυπέλλου στην ιστορία της.

Οι «κιτρινόμαυροι», βέβαια, δεν τα έχουν «βάψει μαύρα». Ούτως η άλλως γνώριζαν ότι έπρεπε να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να παίξει ο Αμερικανός. Η ομάδα, εξάλλου έμαθε πια να παίζει χωρίς τον «πιστολέρο» της.