Ιθύνοντες και τεχνικοί βρίσκονται από το πρωί στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός κυπέλλου για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες που πια εκατέρωθεν βρίσκονται πια στο νησί, έχουν προπόνηση μόνο απόγευμα (στις 16:00 ο ΟΣΦΠ και στις 18:45 η ΑΕΚ) ενώ ενδιάμεσα (17:45) θα πραγματοποιηθεί και η συνέντευξη τύπου για τα ΜΜΕ.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία των δύο ομάδων, αυτή συνεχίστηκε για την ΑΕΚ και χθες στα «Δύο Αοράκια». Ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ακολούθησε το  μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού προγράμματος και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αυριανό τελικό. Ο διεθνής γκαρντ έκανε  εντατική θεραπευτική αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.  

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν τη χθεσινή τους προπόνηση στο ΣΕΦ ενώ το βράδυ έφτασαν στο Ηράκλειο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, επίσης  δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα έχει 13 παίκτες στη διάθεσή του. Στο Ηράκλειο  βρίσκονται οι Κιμ Τιλί και Δημήτρης Αγραβάνης  παρότι  είναι ανέτοιμοι να βοηθήσουν.