Το παζλ του Προμηθέα Χαλανδρίου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ολοκληρώθηκε γρήγορα αφού στόχος του Τάσου Νικητόπουλου και της διοίκησης ήταν η όσο το δυνατόν ταχύτερη επάνδρωση του ρόστερ. Στα θετικά των “κόκκινων” συγκαταλέγεται το γεγονός πως το έμψυχο δυναμικό δεν άλλαξε σημαντικά εικόνα αφού το 85% της περσινής ομάδας θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Τάσου Νικητόπουλου.

“Θέλαμε να διατηρήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας, που την οδήγησε από την Β’ ΕΣΚΑ στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Το πετύχαμε σε πολύ μεγάλο ποσοστό και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες αλλά και την διοίκηση για την συνεργασία μας. Κάναμε κινήσεις αποκτώντας νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες αλλά προσπαθώντας να γεμίσουμε και το ρόστερ με ποιότητα και εμπειρία σε θέσεις που υπήρχαν ανάγκες”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Προμηθέα Χαλανδρίου, για να συνεχίσει:

“Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που αποχώρησαν για την συνεργασία μας και ειδικά τον Γιώργο Κορρέ, πρώτο σκόρερ της ομάδας μας πέρυσι, στον οποίο εύχομαι να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους αλλά και τον Χρήστο Κοκλώνη, ο οποίος αποδεικνύει την όρεξη του για μπάσκετ και το ήθος του καθημερινά. Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο του βήμα”.

Συνοπτικά αναφέρουμε ότι ο Προμηθέας Χαλανδρίου απέκτησε τους: Φανούρη Τασιόπουλο που πέρυσι οδήγησε την Πεύκη στην άνοδο στην Γ’ Εθνική, τον Δημήτρη Μαλούκο από την Αναγέννηση Λαμίας (αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Καρέα) και τον Ανδρέα Παπαδρόσο από την Ιτέα, ο οποίος πρωταγωνιστούσε ως δανεικός στην Αναγέννηση Πετραλώνων.

Ανανέωσαν οι: Χάρης Βουρδουμπάς, Θάνος Καραθανασόπουλος, Αλέξης Καραθανασόπουλος, Σπύρος Σπετσιέρης, Κώστας Ανδρουλάκης, Κώστας Παπαλουκάς, Αλέξης Καλφόπουλος και Νίκος Καρούζος.

Από την ομάδα αποχώρησαν οι: Χρήστος Κοκλώνης (Πανελλήνιος), Γιώργος Κορρές (Ελεύθερος), Αλέξανδρος Ρεντίφης (Άγιος Θωμάς), Νάσος Παλαιοδημόπουλος (Βριλησσιακός), Δημήτρης Καραμπάτσος (Βριλησιάκος), Αλέξης Χριστοδούλου (Ελεύθερος), Φίλιππος Φαρμάκης (Αρίωνας Αμαρουσίου), Θανάσης Σπυρόπουλος (Τούφα), Αλέξανδρος Σταματόπουλος (Τούφα).

Παράλληλα αποκτήθηκαν οι under-18: Θάνος Νικολάου (από Παναθηναϊκό), Βλαντ Σερμπάν (από Παναθηναϊκό), Κωνσταντίνος Γκρέγκο (από Περιστεριώνα Τήνου).