Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 71-89 από την ΑΕΚ και το “παραμύθι” του Κυπέλλου τέλειωσε σήμερα στο “Σταύρος Βενέτης”. Ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας του Αλέξανδρου Ζαβού, Βαγγέλης Καράμπουλας, ο οποίος στα 38 του χρόνια απέδειξε πόσο μεγάλος σκόρερ είναι, πετυχαίνοντας 22 πόντους, μίλησε στην ΕΡΤ μετά το φινάλε του αγώνα.

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Βγάλαμε έναν εγωισμό, ερχόμασταν από μία πολύ κακή εμφάνιση και ήττα στο Μεσολόγγι από τον Χαρίλαο Τρικούπη. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να μην έρθει δηλαδή η ΑΕΚ εδώ μέσα τζάμπα. Σίγουρα πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον προηγούμενο κόουτς μας, Νάσο Χούμπαυλη και τον Λιακόπουλο, που μας έφεραν έως εδώ. Άξιζαν να είναι σήμερα εδώ, είναι μία μέρα γιορτής. Εμείς ουσιαστικά δεν περιμέναμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, ξέραμε τις δυνατότητες μας και ξέρουμε και ποια είναι η ΑΕΚ. Νομίζω καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για ένα μεγάλο μέρος του ματς και κρατάμε την χαρά του παιχνιδιού.»

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του εμφάνιση, απάντησε: «Εντάξει σίγουρα έκανα καλή εμφάνιση σήμερα. Και με την εμπειρία που έχω. Το σημαντικό για μένα είναι η χαρά του μπάσκετ και να είμαι υγιείς να συνεχίσω όσο αντέχω.»