Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου των Ανδρών ξεκινάει με το παιχνίδι στο Μετς μεταξύ του Παγκρατίου και του Φίλιππου Βέροιας σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο δεν διαθέτει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα από τη Βέροια θα αγωνιστεί πρώτη φορά επισήμως χωρίς τον Δημήτρη Γκίμα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και ο Χρήστος Μπλατσιώτης θέλει να συνεχίσει το έργο του.

Στις 17:00 έχουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής για την Α’ φάση του Κυπέλλου, με το ντέρμπι στου Στρέφη να δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα. Ο Τρίτωνας θα αντιμετωπίσει τον Πανερυθραϊκό σε ένα αρκετά αμφίρροπο ματς, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός Β’ “ρίχνεται στη μάχη” εναντίον της Δάφνης Δαφνίου, στο πρώτο επίσημο ματς του coach Καλαμπόκη όντας πρώτος προπονητής σε ανδρική ομάδα.

Επίσης, στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την ομάδα του Ψυχικού και ο Οίαξ Ναυπλίου θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος ενώ είχε ζητήσει αναβολή του παιχνιδιού, αυτή δεν έγινε δεκτή και θα αγωνιστεί πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι χωρίς τις μεταγραφές του. 

Τέλος, το Μαρούσι υποδέχεται το Αγρίνιο, το οποίο “έχτισε” πριν από λίγες ημέρες την ομάδα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αποτελεί ιδιαίτερη “πρόκληση” για τον σύλλογο το σημερινό-ξεχωριστό παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι.

Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

Μετς 16.00 Παγκράτι-Φίλιππος Βέροιας Παντελίδης-Κοντίλης-Ντάνος (Τζουβάρας)

Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-Ψυχικό Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ.-Χατζημπαλίδης (Στουπίδης)

Χ. Αγγουράκης 17.00 Δάφνη Δαφνίου-Ολυμπιακός Μπίκας-Σκούτας-Καλογερόπουλος Φ. (Ελευθεριάδης)

Στρέφη 17.00 Τρίτων-Πανερυθραϊκός Καλδίρης-Τσόλακος-Γιακείμη (Άκελ)

Ναυπλίου 17.00 Οίαξ Ναυπλίου-Απόλλων Πάτρας Τσώνος-Ζακεστίδης-Μηλαπίδης (Πετρόπουλος)

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Αγρίνιο Καρπάνος-Κωνσταντινίδου-Μαρινάκης (Ντίνος) 

Α’ Φάση – 2η Αγωνιστική – Τετάρτη 16/09/2020

Αμύντας – Οίακας Ναυπλίου/Απόλλωνας Πατρών

Καρδίτσα – Τρίτωνας/Πανερυθραϊκός

Μαρούσι/Αγρίνιο – Δάφνη Δαφνίου/Ολυμπιακός

Παγκράτι/Φίλιππος Βέροιας – Ελευθερούπολη/Ψυχικό

Υπενθυμίζουμε πως χθες (12/09) την “αυλαία” του Κυπέλλου άνοιξαν τα παιχνίδια ανάμεσα σε Κόροιβο Αμαλιάδας και Καρδίτσα, το οποίο πήρε εύκολα η ομάδα της Καρδίτσας με 99-63, αλλά και αυτό της Καβάλας και του Αμύντα, που σε ένα τρομερό ντέρμπι αναδείχθηκε νικήτρια η ομάδα του Αμύντα με 75-70.

Α’ Φάση – 1η Αγωνιστική

Τα αποτελέσματα :

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Κόροιβος Αμαλιάδας-Καρδίτσα 66-93

Καβάλα-Αμύντας 70-75