Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα 3 μηνών περίπου, το Κύπελλο Ελλάδος επιστρέφει στους αγωνιστικούς δέκτες του φίλαθλου κοινού για τη φάση των 8, η οποία εκκινεί σήμερα (26/12) με τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός- Ιωνικός και ΑΕΚ- Περιστέρι.

Ολυμπιακός- Ιωνικός 17:00

Μετά τις προκρίσεις τους επί Κολοσσού και Απόλλωνα Πάτρας, αντίστοιχα, οι δύο ομάδες αναμένεται να συναντηθούν το απόγευμα της Κυριακής στο ΣΕΦ σε μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο βέβαια φαβορί.

Στα ερωτηματικά της συνάντησης δεν είναι άλλο από το κρούσμα κορονοϊού που ανιχνεύτηκε ανήμερα των Χριστουγέννων (25/12) στα σπλάχνα των «ερυθρόλευκων» και το κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει την τύχη του αγώνα…

ΑΕΚ- Περιστέρι 20:00

Έχοντας περάσει δίχως αγώνα τις μέχρι πρότινος φάσεις του θεσμού, η Ένωση είναι έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι της στην εν λόγω διοργάνωση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με την αγωνιστική βέβαια μετριότητα των τελευταίων εβδομάδων και για τις δύο ομάδες να αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της πρόκρισης.

Οι δύο οργανισμοί δεν έχουν συναντηθεί ποτέ για το Κύπελλο στη νέα χιλιετία, με την ΑΕΚ ωστόσο να τρέχει ένα σερί 6 νικών στα τελευταία μεταξύ τους 7 ματς για τη Basket League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ολυμπιακός- Ιωνικός 17:00

ΑΕΚ- Περιστέρι 20:00