Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε δια περιπάτου στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του. Κάθε άλλο…

«Το παιχνίδι ήταν σαν αγγαρεία για εμάς. Έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Μετά το ντέρμπι είχαμε κρούσμα, όπως ξέρετε. Αυτές τις δυο μέρες ήμασταν περισσότερο στα τεστ και το μυαλό μας έφυγε λίγο. Γενικά οι παίκτες το αντιμετώπισαν λίγο πιο χαλαρά, κάτι που φάνηκε στην αμυντική μας επίδοση. Πήγε σε μεγάλο σκορ το ματς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήμασταν συνεπείς. Έγινε πιο πολύ ένα παιχνίδι σε εορταστικό κλίμα. Πρέπει να γυρίσουμε στον τρόπο μας σε τρεις μέρες, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά στα πράγματα που κρατάει; «Τίποτα. Όλοι οι παίκτες έχουν επιθετικό ταλέντο, όλοι θα σκοράρουν και θα πασάρουν καλά. Αν πούμε κάτι, θα ήταν οι 20 ασίστ μας στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό δεν σημαίνει πάντα ότι εσύ παίζεις καλά, μπορεί να έχει να κάνει και με τη χαλαρότητα του αντιπάλου. Ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι για τον κόσμο, αλλά δυσάρεστο για τον προπονητή».

Διαβάστε τι είπαν ακόμα στην ΕΡΤ οι Curro Segura και Sasha Vezenkov:

VEZENKOV: «ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ, ΤΩΡΑ Η CSKA»

«Σίγουρα δεν παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Είναι πολλοί οι 85 πόντοι που δεχθήκαμε. Δεν θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες. Περάσαμε στο Final Four και προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι άμυνες δεν ήταν στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά βάλαμε 110 πόντους χωρίς τους δύο δημιουργούς μας. Ο Λούντζης έκανε εξαιρετική δουλειά. Κάναμε προσπάθεια, το σημαντικό είναι η νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε.

Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια υπερταλαντούχα και πληγωμένη ομάδα (σ.σ. CSKA). Έρχεται εδώ για να κερδίσει. Στην Μόσχα με εξαίρεση 10-12 λεπτά είχαμε κάνει ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να προστατεύσουμε την έδρα μας μαζί με τον κόσμο μας. Είμαστε σίγουροι για το sold out, θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο της έδρας. Αυτό που ζούμε είναι κάτι πρωτόγνωρο, μπορεί να κλείσουν πάλι τα γήπεδα. Εμείς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

SEGURA: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ»

«Δεχτήκαμε πολλούς πόντους. Προσπαθήσαμε, αλλά όχι για 40 λεπτά. Σίγουρα, αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα. Αλλά πρέπει να έχουμε διάρκεια. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, που πέρασε στον ημιτελικό. Εμείς βρισκόμαστε σε διαδικασία χτισίματος. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο και να είμαστε έτοιμοι για τον Ιανουάριο. Θα είναι ένας κρίσιμος μήνας για εμάς».