Οι πολυήμερες και επίπονες προσπάθειες του εφόρου Ευάγγελου Δερμανούτσου έπιασαν τόπο. Η συμφωνία με το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων είναι από σήμερα γεγονός. Οι Ακαδημίες Μπάσκετ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ βρήκαν στέγη, λοιπόν, και από την ερχόμενη εβδομάδα τα Αετόπουλα και όλοι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στην “Ένωση” θα μάθουν τα μυστικά του αθλήματος στις εγκαταστάσεις της οδού Νεϊγί 17, στα όρια του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Οι ώρες προπόνησης είναι: Κάθε Σάββατο από 9 έως 11 το πρωί και 3 έως 5 το μεσημέρι και κάθε Κυριακή 10  το πρωί έως 12 το μεσημέρι και 2 έως 4 το μεσημέρι.

Χάρη στις προσπάθειες Δερμανούτσου βρέθηκε λύση με τις ώρες προπόνησης και της ομάδας των Εφήβων, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Φυλής, Κώστας Σκαματζούρας, έδειξε για πολλοστή φορά διάθεση για συνεργασία (σ.σ όπως έπραξε και με την ανδρική ΑΕΚ) και “άναψε πράσινο” για να παραχωρηθούν ώρες για τέσσερις ημέρες προπόνησης στη Ζωφριά.

Ο κ. Σκαματζούρας δεσμεύτηκε στον Δερμανούτσο και τους συνεργάτες του, ότι σε περίπτωση που οι υπεύθυνοι των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ χρειαστούν κι άλλες ώρες θα μεσολαβήσει για το κλειστό του Ζεφυρίου.