Σήμερα (07/10) στις 17:00 ΠΑΟΚ και Λάρισα διεκδικούν το τελευταίο “εισιτήριο” για τους προημιτελικούς του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος στους Άνδρες στο κλειστό της Πυλαίας, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” αγωνίζεται για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα φέτος, αφού πήραν την πρόκριση χωρίς αγώνα μετά την αποχώρηση του Πανιωνίου, ενώ η Λάρισα προέρχεται από την εύκολη νίκη-πρόκριση επί του “νεοφώτιστου” Χαριλάου Τρικούπη Μεσολογγίου στη Νεάπολη

Τον νικητή του ζευγαριού περιμένει ήδη στα προημιτελικά η ομάδα του Ηρακλή, ο οποίος βρίσκεται ήδη απευθείας εκεί χωρίς παιχνίδι. Στα του αγώνα όμως τώρα, οι Θεσαλλονικείς έχουν τον “πονοκέφαλο” της απουσίας του Γιώργου Τσαλμπούρη, ο οποίος είναι τραυματίας, καθώς υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα, ενώ από την αντίπερα όχθη, ο Λίνος Γαβριήλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον εξίσου τραυματία Brandon Rush.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λάρισα για την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του θεσμού θα μεταδοθεί απευθείας στις 17:00 από το επίσημο κανάλι των γηπεδούχων.

Δείτε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στους Άνδρες:

Ιωνικός Νικαίας – Κολοσσός Ρόδου 74-86

ΠΑΟΚ 17.00 ΠΑΟΚ-Λάρισα Παπαπέτρου, Ζαχαρής, Ξενικάκης (Γκούμας) YouTube

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών (07-08/11):

Κολοσσός Ρόδου – Προμηθέας Πατρών

Λαύριο – ΑΕΚ

Ηρακλής – Νικητής ΠΑΟΚ – Λάρισα

Παναθηναϊκός – Περιστέρι

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και ο τελικός έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, σε έδρα που θα ορίσει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.