“Φωτιά” έχει πάρει από τις εκδηλώσεις του κόσμου του Προμηθέα, το «Promitheas Park». Οι Πατρινοί οπαδοί δεν μπόρεσαν να σταθούν στο πλευρό της ομάδας στο κλειστό “Δυο Αοράκια” του Ηρακλείου, λόγω της απόφασης της ΕΟΚ να δοθούν εισιτήρια του 45ου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Προμηθέα και την ΑΕΚ μόνο σε μαθητές απο την Κρήτη. Η διοίκηση της ομάδας, όμως, βρήκε ένα άλλο τρόπο για να συμπαρασταθεί ο κόσμος στον Μάκη Γιατρά και τους παίκτες του, έστω και απο μακριά και φυσικά… νοερά.

Οι Πατρινοί έβαλαν γιγαντοοθόνες στο υπερσύγχρονο προπονητικό τους κέντρο στον Καστελόκαμπο και κάλεσαν τον κόσμο τους να πάει εκεί και να δει τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Οι οπαδοί της ομάδας άκουσαν την έκκληση της διοίκησης και έσπευσαν να γεμίσουν το «Promitheas Park». Το προπονητικό κέντρο γέμισε από νωρίς και όλη την ώρα που παίζεται τελικός γίνεται εκεί χαμός από τις εκδηλώσεις του κόσμου, που στέκεται έστω και από πολλά χιλιόμετρα μακριά δίπλα στον Προμηθέα και ζει το ματς λες και είναι στις εξέδρες του κλειστού “Δυο Αοράκια”.

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ «PROMITHEAS PARK»