Η ολική ανατροπή στους τελικούς του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ έμεινε… στη μέση καθώς ο Δούκας επικράτησε στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς του Παναθηναϊκού με 64-48 και επέστρεψε στην κορυφή της Αθήνας. Οι “μπλε” περιόρισαν σημαντικά τους αντιπάλους τους, οι οποίοι τα περίμεναν όλα από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (31π.), κάτι που τους έδωσε στο τέλος την άνετη νίκη.

Η ομάδα του Τάκη Μπακογιώργου ήταν καλύτερη καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τους Θοδωρή Καρρά (21π.) και Αντρέα Χαϊκάλη (20π.) δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους “πράσινους”. Έτσι, πήρε το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στο θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Διαιτητές: Σώμος – Θεονάς.
Τα δεκάλεπτα: 17-16, 33-24, 47-35, 64-48.
ΔΟΥΚΑΣ (Μπακογιώργος): Κοντογιάννης 2, Κανάκης 2, Κατσικερός, Γιωτάκης 8, Τζελάλης 11 (2), Καρράς 21, Χαϊκάλης 20 (2), Σολδάτος, Παπακωνσταντίνου, Μιχαλόπουλος, Κουτσούκος, Νιάκαρος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γκούρας): Χαραλαμπόπουλος 31, Καραμαλέγκος 2, Κονταξίου, Μαγιτόμπε 7 (1), Φιλιππίδης , Κιούσης, Κουτρουβέλης 4, Σέρμπαν 2, Νικόπουλος, Κακαριάς, Νικολάου 2, Δελής.