Αναλυτικά:

 Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, προσκαλεί  τους φίλους της ομάδας και όλους τους φίλους του μπάσκετ, στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει την Τετάρτη 20/09/2017 στις 17:00, με αντίπαλο τον Χολαργό, στο πλαίσιο της Α΄ φάσης για την 3η αγωνιστική ημέρα, του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Ίκαροι συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας και ευελπιστούν να ξεπεράσουν το σημαντικό εμπόδιο του Χολαργού και να βρεθούν στην Β΄ φάση της διοργάνωσης. Η αρχή έγινε με τη νίκη-πρόκριση επί των Τιτάνων Παλαμά εκτός έδρας με σκορ 90-81, η συνέχεια δόθηκε με την επιβλητική νίκη 89-63 κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα, επιπέδου Α2 και τώρα η αγαπημένη μας ομάδα, αντιμετωπίζει την πρόκληση του Χολαργού, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, όπου θα φιλοξενήσει και πάλι ομάδα από την Α2 κατηγορία και μάλιστα, από τις πιο ισχυρές, που την επόμενη σεζόν θα παλέψει, για την άνοδο στην Basket League.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα έχουμε την ευκαιρία από τις κερκίδες του ΔΑΚ Σερρών να απολαύσουμε ακόμα ένα «κυανοκίτρινο» απόγευμα κυπέλλου. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των Ικάρων, απέδειξαν με την μέχρι τώρα πορεία τους στον θεσμό, ότι διαθέτουν μια ομάδα ικανή, να κοντραριστεί με οποιονδήποτε αντίπαλο, παίρνοντας στο τέλος το αποτέλεσμα που θέλει. Στηρίξτε τις προσπάθειες μας, να δώσουμε συνέχεια, στο όνειρο του κυπέλλου.

Οι αγώνες των Ικάρων στο ΔΑΚ Σερρών προσφέρουν στο κόσμο  ψυχαγωγία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος! Γονείς, παιδιά και αθλητές, σας περιμένουμε όλους στην «κυανοκίτρινη γιορτή», για να απολαύσουμε παρέα, μπασκετικό θέαμα, να αθληθούμε και να πάρουμε πλούσια δώρα!

* Υπενθυμίζουμε ότι για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, ΔΕΝ ισχύουν οι κάρτες μέλους. Η γενική είσοδος είναι 5€ ευρώ και ελεύθερη σε ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανεργίας) και παιδιά ηλικίας έως 15 ετών.