Κινήσεις εξωστρέφειας που ως στόχο έχουν την κατανόηση των κανονισμών που διέπουν ένα παιχνίδι μπάσκετ υιοθετεί ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης (ΣΔΚΘ). Σε αυτό το πλαίσιο ο Σύνδεσμος ανοίγει τις πόρτες του σε προπονητές, καλαθοσφαιριστές, δημοσιογράφους, παράγοντες και σε όποιον γενικότερα θέλει να παρακολουθήσει το 4ο Σεμινάριο «Νίκος Κοτόπουλος», που διοργανώνεται εις μνήμη του αδικοχαμένου διαιτητή.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013, και ώρα 10:00, στο Ε.Γ. Μίκρας, στην αίθουσα διαλέξεων στο σπίτι της γυμναστικής Ιωάννης Μελισσανίδης, στη Θεσσαλονίκη. Ομιλητές του σεμιναρίου είναι το μέλος της ΚΕΔ Στέλιος Συμεωνίδης, το μέλος της ΚΕΔ-ΕΚΑΣΘ Στέλιος Κουκουλεκίδης και οι διεθνείς διαιτητές, Γιάννης Φούφης και Γιώργος Πουρσανίδης. Μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτυχθούν είναι: οι σχέσεις προπονητών-διαιτητών, αντιαθλητικά φάουλ , πειθαρχικός έλεγχος κ.α.

«Στόχος μας είναι να υπάρχει όσο δυνατόν καλύτερη συνεργασία με όλους τους φορείς του αθλήματος, να έρθουν να δουν τον τρόπο δουλειά μας, να εκφράσουν απορίες, να έρθουμε όλοι πιο κοντά γιατί αυτό που ενώνει όλους είναι η αγάπη μας για το μπάσκετ», εξηγούν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας.

*Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Συνδέσμου στο τηλέφωνο : 2310/522602, στο φαξ 2310/522692 ή στο mail : [email protected] (ώρες λειτουργίας του Συνδέσμου : Δευτέρα με Παρασκευή 18:00-21:00)