Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει” λένε και στην περίπτωση του Προμηθέα Χαλανδρίου ισχύει πέρα ως πέρα. Η διοίκηση των “βυσσινί” συναντήθηκε χθες με τον προπονητή Τάσο Νικητόπουλο με βασικό θέμα συζήτησης την επέκταση της συνεργασίας τους. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια… εντός ολίγων λεπτών δείχνοντας έμπρακτα πόσο ήθελαν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Ο κόουτς Τάσος Νικητόπουλος αναφερόμενος στην παραμονή του στον πάγκο του Προμηθέα δήλωσε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μου τα τρία χρόνια στην ομάδα τόσο με την διοίκηση όσο και με τους παίκτες. Ήταν μία άκρως επιτυχημένη συνεργασία αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα κράτησε τον ίδιο κορμό με την περσινή χρονιά που ανέβηκε στην Α’ ΕΣΚΑ και κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο και να συμμετέχει στα πλέι οφ”, τόνισε ο Τάσος Νικητόπουλος, που ήδη ξεκινάει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Έτσι, η προσοχή διοίκησης και τεχνικού τιμ στρέφεται στον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της επόμενης σεζόν, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά τους αποτελούν οι συζητήσεις με τους παίκτες που ήταν μέλη της ομάδας τη φετινή χρονιά.