Ο Κώστας Λιβιεράτος θα είναι ο αντί- Κωνσταντινίδης στον Διαγόρα, ο οποίος έχει στόχο τον τίτλο στο γυναικείο πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια!
Ο Κώστας Λιβιεράτος θα αναλάβει ως 1ος προπονητής στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Διαγόρα, όπως ανακοίνωσε ο ”γηραιός”, ο οποίος θέτει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου μετά από 15 χρόνια. Ο Λιβιεράτος πριν ενσωματωθεί στην ανδρική ομάδα ως συνεργάτης του Μάγου, ήταν προπονητής στην Ελπίδα Πεταλούδων, ενώ σν παίκτης και πριν ασχοληθεί με την προπονητική, φόρεσε την φανέλα του «Γηραιού» στην Γ΄Εθνική, με προπονητές, τον αείμνηστο Σάκη Καλαμπόκα και τους Νίκο Φραγκεσκάκη και Γιάννη Τσακίρη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

”Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι προπονητής στη γυναικεία ομάδα του Συλλόγου, θα είναι ο κ. Κώστας Λιβιεράτος. Με εμπειρία στο γυναικείο μπάσκετ της Δωδεκανήσου, έχοντας μάλιστα κατακτήσει και το τίτλο την περίοδο 2013-2014 με την ομάδα του Ιβίσκου, ο «Γηραιός» πιστεύει ότι με τον κ. Λιβιεράτο ο Διαγόρας μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή της κατηγορίας μετά από 15 χρόνια, αφού το 2003 στέφθηκε πρωταθλήτρια για τελευταία φορά. Ο νέος σχεδιασμός του γυναικείου τμήματος ξεκινά άμεσα, με τον κ. Λιβιεράτο να έχει πιάσει ήδη δουλειά. Ο Γ.Σ Διαγόρας του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”.