Θετικά ήταν τα δείγματα που έδειξε ο Λεύκιππος στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα. Ο Λεύκιππος έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ζόρισε την Ελευθερούπολη, που είναι μια κατηγορία πιο πάνω, καθώς θα παίξει στην Α2, αλλά η ομάδα της Β’ Εθνικής έχασε τελικά με 66-57.

Ο Λεύκιπππος έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο και ήταν κοντά στο σκόρ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα είχε φέρει το ματς στα… ίσια (43-43).

Αναλυτικά η ενημέρωση του Λεύκιππου για το φιλικό με την Ελευθερούπολη:

To πρώτο του φιλικό παιχνίδι εν όψει της σεζόν 2020-21 έδωσε το Σάββατο (5/9) ο Λεύκιππος Ορόσημο. Το σύνολο του Χρήστου Βαχαρίδη ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ελευθερούπολη με σκορ 66-57, δείχνοντας πάντως ανταγωνιστικό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα της Α2

. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Λεύκιππος Ορόσημο ήταν κοντά στο σκορ και το τρίτο δεκάλεπτο έληξε ισόπαλο (43-43). Στην διάρκεια του φιλικού -κατά την διάρκεια του οποίου ο Φραντζέσκος Χρήστου πέτυχε το πρώτο καλάθι του Λεύκιππου- αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες και υπήρξαν διάφορες δοκιμές σε σχήματα.

Την επόμενη εβδομάδα, το απόγευμα της Τετάρτης (9/9), ο Λεύκιππος θα υποδεχτεί στο γήπεδο «Φίλιππος Αμοιρίδης» την ομάδα της Καβάλας στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι.

Δεκάλεπτα: 16-11, 31-29, 43-43, 66-57

 

Το link: https://www.lefkipposbc.gr/antagonistikos-lefkippos-sto-proto-tou-filiko-kontra-stin-eleftheroupoli/