Διπλό ρόλο θα έχει στη νέα σεζόν στον Παπάδο Γέρας ο Γιάννης Ζεστός, καθώς θα παίζει μπάσκετ στην ομάδα, αλλά παράλληλα θα την κοουτσάρει κι όλας. Η δικοίκηση του συλλόγου της Λέσβου ανακοίνωσε ότι ο Ζεστός θα είναι και παίκτης στην ομάδα, αλλά και ο νέος προπονητής της. Ο Ζεστός πάντως, έχει ξαναπεράσει από αυτό το διπλό πόστο και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Ηταν παίκτης και προπονητής του Παπάδου Γέρα άλλες δυο φορές. Είχε τον διπλό αυτό ρόλο τις σεζόν 2015-16 και 2016-17 και ο απολογισμός του ήταν εντυπωσιακός, καθώς σήκωσε ως παίκτης και προπονητής της ομάδας δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Ο πρόεδρος της Γέρας, Βασίλης Ανδριώτης, αναζητούσε το νέο προπονητή της ομάδας. Προτίμησε, όμως, να πάει σε μια δοκιμασμένη λύση εκ των έσω. Ετσι έδωσε το χρίσμα της τεχνικής ηγεσίας σε ένα άνθρωπο που ξέρει απ΄ έξω κι ανακατωτά την ομάδα, αλλά και τον ρόλο του παίκτη – προπονητή.

Η διοίκηση προχωράει με γοργούς ρυθμούς και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και το θέμα του ξεκαθαρίσματος του ρόστερ, διατηρώντας όμως, τον βασικό κορμό και τις επόμενες μέρες αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας basketball είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως προπονητής για τη σεζόν 2018-19 αναλαμβάνει ο Γιάννης Ζεστός ο οποίος θα συνεχίσει να είναι κανονικά και παίκτης της ομάδας μας. Ο Γιάννης είχε το διπλό ρόλο τις σεζόν 2015-16 και 2016-17 και καλείτε φέτος να κάνει το ίδιο. Όλοι στην ομάδα του ευχόμαστε καλή δουλειά και να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί”.