Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε το Άκτιο ανακοινώνοντας την μεταγραφή του Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ στην ομάδα της Πρέβεζας. Ο έμπειρος forward που κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Αίαντα Άρτας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ , μετά από συνάντηση με το νέο πρόεδρο της ομάδας , Σπύρο Μπάκο, συμφώνησε σε όλα και θα φορέσει τα ασπρόμαυρα του Απόλλωνα στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ. αποτελώντας έτσι την πρώτη φετινή μεταγραφή του Συλλόγου μας.

Η Ανακοίνωση:

”Ο Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συμφωνία του με το σωματείο Αίας Άρτας για την μεταγραφή του αθλητή Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ , ο οποίος την αγωνιστική χρονιά 2018-19 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα ανδρών της Β’ Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.

Ο έμπειρος αθλητής που μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της περιφέρειας, έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Πύρρο Άρτας, ΚΑΟ Πρέβεζας και Αία Άρτας ενώ την περασμένη σεζόν συμμετείχε στην ομάδα μας ως δανεικός από τον Αία Άρτας. Η μεταγραφική κίνηση έκλεισε και τυπικά με τον αθλητή να επισκέπτεται τα γραφεία του Συλλόγου μας και να υπογράφει το νέο του δελτίο παρουσία του νομικού συμβούλου και νέου Προέδρου της ομάδας , κ. Θρασύβουλου Βάρλα.

Καλωσορίζουμε τον αθλητή στην μπασκετική μας παρέα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με αθλητικό πνεύμα και χωρίς τραυματισμούς”.