Καλοκαίρι είναι, είπα και εγώ να κάνουμε διακοπές, αλλά τα γεγονότα δεν μας αφήνουν. Από τη μια μεριά τα τουρνουά, η λίστα και η νέα ΚΕΔ/ΕΣΚΑ. Από την άλλη το κούρεμα των συναδέλφων από την ΟΔΚΕ, από μια τρίτη η δική μας σταθερότητα σε μία ήρεμη απελπισία.

Νοιώθω ότι βουλιάζουμε στη νωθρότητα και δυστυχώς ο ορίζοντας που διακρίνεται είναι μουντός.

Πού είσαι Νικολάκη; Διακοπές; Αμ οι πρόεδροι που ενδιαφέρονται για τα μέλη τους δεν κάνουν διακοπές Νικολάκη. Ε, Νικολάκη

Καλές οι ανακοινώσεις, σωστή η ανάρτηση των επιστολών στο site του ΣΕΔΚΑ, αλλά η διοίκηση δεν είναι για να διεκπεραιώνει την αλληλογραφία. Η διοίκηση Νικολάκη, πρέπει να αγωνίζεται, να απαιτεί, να διεκδικεί, να αφουγκράζεται τις εξελίξεις, να είναι πάντα σε ετοιμότητα, να στηρίζει τις προσπάθειες των μελών της, να υπερασπίζεται το δίκαιο των αιτημάτων τους και τέλος να βρίσκεται δίπλα στα μέλη της, προστατεύοντας τα δικαιώματά τους.

Για τα τουρνουά και τη διεκπεραίωση τους η αλήθεια είναι ότι έχω μερικές ερωτήσεις.

Ξέρεις Νικολάκη πόσα τουρνουά έγιναν την αγωνιστική χρονιά που πέρασε;

Γνωρίζεις τον ακριβή αριθμό των διαιτητών που μετείχαν σε αυτούς;

Μήπως ξέρεις ποια ήταν η αμοιβή των οδοιπορικών για κάθε αγώνα;

Υπάρχει στο Σύνδεσμο αναλυτική κατάσταση με τον αριθμό των παιγνιδιών που έπαιξε ο κάθε ένας από εμάς; Τα χρήματα που πήρε και το είδος του τουρνουά που έπαιξε;

● Οι αγώνες που γίνονται με εμάς, χωρίς εμάς τους ξέρεις Νικολάκη; Ε; Νικολάκη;

Επειδή όμως μου αρέσει να μαθαίνω, έχω πολλές ερωτήσεις και για την νέα ΚΕΔ/ΕΣΚΑ, αλλά τώρα θα κάνω μόνο μία:

Τον ορισμό των τουρνουά και για την αγωνιστική περίοδο 2012-’13 δεν τον είχε ο ΣΕΔΚΑ και υπεύθυνος των ορισμών δεν ήταν ο κ. Άκελ, ως αντιπρόεδρος του ΣΕΔΚΑ στη διοίκηση Βιδάλη;

Όλα αυτά, βέβαια, αναλυτικά θα τα δούμε τον Σεπτέμβριο Νικολάκη. Περιμένουμε άλλωστε και τη δική σας επίσημη θέση για όλα… και όχι μόνο (για τα παραπάνω δεν διάβασα καμία ανακοίνωση. Δεν βγάλαμε ή μου ξέφυγε;).

Νικολάκη, άκουσες για το κούρεμα της ΟΔΚΕ; Τί ακριβώς έκανε ο μεγαλύτερος Σύνδεσμος της χώρας γι’ αυτό; Τί κάναμε για όσα συνέβησαν για εμάς, χωρίς εμάς (ούτε για τούτα όμως διάβασα ανακοίνωση στο site μας);

Έμαθες τα νέα από την Πάτρα; Επανάσταση! Από τη Θεσσαλονίκη; Το ίδιο… Και αυτό γιατί υπερασπίζονται τα μέλη τους και διαφωνούν με την καρατόμησή τους από την ΟΔΚΕ Νικολάκη.

Γνωρίζεις Νικολάκη για τον αθλητικό νόμο και για την εκπροσώπηση των Συνδέσμων στην ΟΔΚΕ; ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΗ = ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ!

Ισχύει αυτό Νικολάκη; Αν ναι, εσύ τί κάνεις; Πώς το αντιμετωπίζεις; Για ρίξε μια ματιά και εκεί (δικηγόρους έχουμε!).

Θα μας πάρουν και τα σώβρακα Νικολάκη κι εσύ θα βρίσκεσαι ακόμα σε περίοδο προσαρμογής. Η περίοδος χάριτος έληξε κι εσύ έμεινες με σηκωμένα μανίκια να κοιτάς τις εξελίξεις.

Η προάσπιση των συμφερόντων των διαιτητών της Αθήνας πρέπει να είναι το πρώτο σου μέλημα και η πορεία της νέας διοίκησης σε αυτές τις περπατησιές πρέπει να βαδίζει. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να μείνουμε ενωμένοι και να πετύχουμε τους στόχους μας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση λάθος δρόμο πήραμε Νίκο μου.

Baseline