Το είδαμε και αυτό!
Η ΚΕΔ άλλαξε διαιτητή επειδή μία ομάδα (εν προκειμένω η Τερψιθέα) φέρεται να ζήτησε την αντικατάστασή της, επειδή είναι φίλη (η κυρία Τσαρουχά) με κάποιες παίκτριες της αντίπαλης ομάδας (Αθηναϊκός).

Δηλαδή, αν αύριο ο “Βερόπουλος” μπει χορηγός σε μια ομάδα και ένας διαιτητής αποδεδειγμένα (ή μη) ψωνίζει από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, θα εξαιρεθεί; Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση των διαιτητών, μιλάμε για το απόλυτο λάθος της ΚΕΔ.

Επί της ουσίας, ακόμα και αβάσιμες να ήταν οι εστιάσεις της Τερψιθέας, με την κίνησή της η Κεντρική Επιτροπή τη δικαίωσε και έβγαλε στα… μανταλάκια τη διαιτητή. Αφήστε που στο εξής μπορεί κάθε ομάδα, που δεν γουστάρει τον διαιτητή ο οποίος κληρώθηκε, να υποστηρίξει ότι ο ρέφερι είναι κολλητός με κάποιον παίκτη, ή τον προπονητή της ομάδας και να ζητήσει την αντικατάστασή του.

Έχω δει προχειρότητες και προχειρότητες από τη μεριά της ΚΕΔ, αλλά τέτοιο πράγμα -ειλικρινά- δεν το περίμενα. Η επόμενη κίνηση είναι να ταξιδέψουν τα μέλη της στον… Άρη (όχι της Θεσσαλονίκης, τον πλανήτη) και να ζητήσουν να έρθουν στην Ελλάδα εξωγήινοι διαιτητές, προκειμένου να μην υπάρχουν “προβλήματαεντοπιότητας, φιλικών σχέσεων, θετικής προδιάθεσης προς την ομάδα (πριν γίνει διαιτητής), αλλά και πιο… ψαγμένες καταστάσεις, του στυλ “η γυναίκα του ψώνιζε από το μαγαζί του ξαδέρφου του αντιπροέδρου” και τέτοια.

Τελικά… ζουν ανάμεσά μας!