Αν για κάθε συνεδρίαση που θα πήγαινε ο κ. Άκελ τη λίστα με τους ορισμούς των διαιτητών στα φιλικά και στα τουρνουά ανεξαρτήτων, βάζαμε πέντε ευρώ στην άκρη, ίσως να μην χρειαζόμασταν διαφημίσεις για να συντηρήσουμε το site την επόμενη διετία.

Ας είναι. Σήμερα αναμένεται να εμφανιστεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΕΔΚΑ και να δώσει τη λίστα με τους ορισμούς των διαιτητών στα φιλικά, στα τουρνουά ανεξαρτήτων, εκεί δηλαδή όπου βγαίνει πολύ καλύτερο (και εν πολλοίς άκοπο) μεροκάματο, συγκριτικά με τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων. Κι από τη λίστα θα φανεί (λέμε τώρα) ότι δεν υπάρχουν χαριστικοί ορισμοί, ότι υπάρχει ισονομία και ισοπολιτεία ανάμεσα στους διαιτητές.

Δεν έχουμε αντίρρηση, άλλωστε ο ΣΕΔΚΑ δίνει στη δημοσιότητα τα πρακτικά των συνεδριάσεων του (και καλά κάνει), οπότε το απόγευμα θα ξέρουμε ποιοι και πόσους ορισμούς πήραν, αν υπήρξε κάποιος που (από σύμπτωση) ευνοήθηκε.

Αυτό που ενδεχομένως δεν θα μάθουμε (όχι πως περιμένουμε να δούμε τη λίστα, αλλά κουβέντα να γίνεται) είναι πώς και γιατί λέει ο κ. Άκελ δεξιά και αριστερά ότι από τον Σεπτέμβριο θα είναι στην ΚΕΔ/ΕΣΚΑ. Να έχει συμφωνήσει με τον κ. Μπασούρη και να… βιάστηκε να το αποκαλύψει; Να το λέει από μόνος του (δεν το νομίζουμε);

Όπως και να ‘χει, καλό είναι να μάθουν κι επίσημα τα μέλη του Δ.Σ., που τυγχάνουν και μέλη της ΚΕΔ/ΕΣΚΑ τον… αντικαταστάτη τους. Να συζητήσουν μαζί του, να ανταλλάξουν απόψεις…