Ανεξιθρησκία υπάρχει και μακριά από εμάς θρησκευτικού τύπου αγκυλώσεις. Αρχίζουμε, όμως, να πιστεύουμε ότι η νέα διοίκηση του ΣΕΔΚΑ, αποτελείται από… καθολικούς και δη εξόχως πιστούς. Γιατί το “πιστεύουμε” αυτό; Επειδή ΜΟΝΟ αν γιορτάζουν το Πάσχα (των Καθολικών) δικαιολογείται η… απουσία τους.

Έγραψε από την Παρασκευή ο πάντα καλά ενημερωμένος (και σε θέματα διαιτησίας) Γιώργος Νικολάου ότι μετά τον Βασίλη Αποστολίδη και ο Θανάσης Μπούκας δέχθηκε επίθεση σε αγώνα της ΕΣΚΑ (ο πρώτος σε ανδρών, ο δεύτερος σε παίδων, όχι πως έχει σημασία).

Αντιλαμβανόμαστε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε και τα γενέθλιά του (χρόνια πολλά και μέσω της στήλης) ο πρόεδρος Νίκος Παπαδημητρίου, αλλά μήπως έπρεπε να βγάλει μια ανακοίνωση, να κάνει κάτι ο Σύνδεσμος της Αθήνας; Μήπως έπρεπε να είχε κάνει και μετά την “επίθεση” του Νίκου Βετούλα;

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά αν δεν είναι το Πάσχα η αιτία, αν δεν υπήρξε τριήμερη εορταστική αργία προς τιμήν του προέδρου (και πάλι δεν βγαίνουν οι μέρες), πολύ φοβάμαι ότι το νέο Δ.Σ. εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Εκτός κι αν τα ανακλαστικά λειτουργούν ΜΟΝΟ για τα μέλη της διοίκησης.

Γιατί στην περίπτωση της “επίθεσης” της ΑΕΚ κατά του Στέφανου Παπαθανασίου υπήρξε άμεση αντίδραση. Και ορθώς αντέδρασε ο ΣΕΔΚΑ. Μόνο που και οι υπόλοιποι, τα μη μέλη του προεδρείου, έχουν και ψυχή και -ενδεχομένως- μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης από τον σύνδεσμό τους.

Έστω και καθυστερημένα και η Δευτέρα μέρα είναι. Βγάλτε μια ανακοίνωση κι αν για κάποιον λόγο (εσείς ξέρετε) θελήσετε να την… αποκηρύξετε, πείτε ότι ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο